reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Chyba mam kuźwa Pms [emoji23] opierdolilam towarzystwo na podwórku i jednego gowniarza od debili wyzwalam i powiedziałam ze jak czuje sie urażony to niech z matka albo ojcem do mnie przyjdzie [emoji38][emoji38][emoji38]
A i dodałam jeszcze ze jak jeszcze raz uderzy młodego to mu osobiście do dupy nakopie [emoji12]

Niedługo bede miała ksywę na osiedlu "matka psychopatka" [emoji23]

Niedługo bede miała ksywę na osiedlu "matka psychopatka" [emoji23]

Ja dzisia znowu staremu nawrzucałam
Powiedzia/ mi w koncu zebym skonczy/a bo jak zaczne to kñca nie widać [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja dzis uruchomiłam produkcje

1488026621-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania ja do swojego już nic nie gadam, bo mi sie znudziło [emoji23]
Na głupie zabawy dzieciaków tez rzadko reaguje. Ale tamten gówniarz go szarpał, ciągał za sobą jak worek ziemniaków, a na koniec rzucił go twarzą w błoto. Starszy, większy, to na mniejszych sie wyżywa. A moj Młody jest hmmm... bardzo wrażliwym i delikatnym chłopcem, zeby nie powiedzieć ze pizduś z niego [emoji12] On nawet kopnąć nie potrafi. Mówiliśmy mu, tłumaczyliśmy jak sobie radzic. Ale on i tak jest jaki jest.
A ja sie wk*rwilam tak ze żadna siła by mnie w domu nie zatrzymała i sie oberwało bachorkowi [emoji23]

Agnesis a moze mlodego zapiszcie na jakies zajecia dodatkowe?
U mojego w rodzinie jest dziecko ktore boi sie nawet odezwac jak ktos mu cos zabierze, i w koncu rodzice zapisali go na jakis boks dzieciecy czy judo nie wiem co to nawet i powiem Ci ze teraz widac zmiane w Nim. Nie to ze stal sie bokserem i wszystkich bije ale umie sie juz postawic jak ktos mu dokucza

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria wlasnie myśle, ze na karate pójdzie. Moze sie chociaż obronić bedzie umiał. Tyle ze on to ma swoją filozofię- bicie jest zle i nie wolno bić. Ale w końcu musi sie nauczyć ze jak dzieje mu sie krzywda to jest to samoobrona.

Do góry