reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ness no wydaje mi sie , ze jednak w sierpniu dzieciaczki przyjdą na świat bo to zapewne cc bedzie [emoji4]

Nuria on i porody [emoji23] ze względu n moje nadciśnienie to ja cc będę miala aprzy tym u mniewszpitalu być nie moze [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

reklama
Nessi ale moje chłopaki wyglądają jakby ich z Oświęcimia wypuścili. Wychudzone to takie, ze strach z domu wypuszczać jak mocniej wieje [emoji23][emoji23]

A u mnie taka sytuacja [emoji50]

Z wczoraj:
38994116eb567271dc201d56bcb6a3f7.jpg

Z dzisiaj:
a762ac8783b2617bfbeaa5debd05ea21.jpg

Wczoraj równe, a dzis testowa ciemniejsza od kontrolnej. Choć nie czekałam nawet az wyschnie bo od razu wyszła krecha.

Nessi ale moje chłopaki wyglądają jakby ich z Oświęcimia wypuścili. Wychudzone to takie, ze strach z domu wypuszczać jak mocniej wieje [emoji23][emoji23]

Z wczoraj:

Z dzisiaj:

Wczoraj równe, a dzis testowa ciemniejsza od kontrolnej. Choć nie czekałam nawet az wyschnie bo od razu wyszła krecha.

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Z wczoraj:

Z dzisiaj:

Mania ja sie od tygodnia czuje jakbym codziennie miała owu [emoji23] już mnie to męczyć zaczyna [emoji19]
Mi sie wydaje ze owu już była, bo temp lekko dzis sie podniosła, wczoraj szyjka była wyraźnie otwarta, a dzis zaczynam czuć napięcie w cyckach jak zazwyczaj po owu.

agnesis wez te testy rypnij w kąt i ładnie czekaj na inne pozytywy [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

Szkoda ze ja testu nie mam tez bym sprawdziła[emoji3]
Zaraz moj przyjedzie to najpierw go wykorzystam a pozniej dopiero dam mu kolacje[emoji23]
Agnesis ile Ty tych testow kupiłaś?[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ogolnie powinna być w ciągu 24-36 po pierwszym pozytywnym teście
Więc dziś i jutro bobosexy jeszcze [emoji106][emoji110]

Bum jeszcze tylko dwa zostały, a patrzenie nie dwie kreski to taka frajda [emoji14][emoji1][emoji1] a żeby wyszły i nie pozytywy to sie nabzykac musimy porządnie [emoji23]
Nuria tylko 10 [emoji11]

reklama
Mania ja sie od tygodnia czuje jakbym codziennie miała owu [emoji23] już mnie to męczyć zaczyna [emoji19]
Mi sie wydaje ze owu już była, bo temp lekko dzis sie podniosła, wczoraj szyjka była wyraźnie otwarta, a dzis zaczynam czuć napięcie w cyckach jak zazwyczaj po owu.

Ale pobzykać nie zaszkodzi [emoji12]

Do góry