reklama
D
Deleted member 169981
Gość
Agnesis bzykaj[emoji7][emoji3]
Ja tak z moim zaszalalam z godzeniem sie ze mnie teraz wszystko boli[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak z moim zaszalalam z godzeniem sie ze mnie teraz wszystko boli[emoji23]
Carmen24
Fanka BB :)
Nie,nie ogladalam.Carmen dziewczyny sie znaja to Ci doradzą. Ja tego nigdy nie bralam to i nie pomogę niestety.
Nostalgie Aniola ogladalas?[emoji4]
A jets taki film o aniolach??? Bo ja uwielbiam
W ogole co ja dzis sie naczytalam w tej ksiazce,ta medium opowiada ze jak ktoras z nas straci dziecko,to dusze tych zmarłych dzieci sa tak długo przy nas dopóki dopóty nie zajdziemy w kolejna ciaze, i co lepsze jakos jest napisane ze np.ta jedna.czy dwie duszyczki lacza sie i przychodza na swiat zdrowe i ze zdwojona sila....tyle rzeczy pieknych.jest napisanych.ze lzy sie.same do oczu cisna jak czytam ta ksiazke..
Moze wy w to nie wierzycie,za to ja naladowalam sie pozytywnie.
I co lepsze na prawde jest napisane ze trzeba wierzyc w to,ze kazda z nas zajdzie w upragniona ciaze bo takim mysleniem i pragnieniem przywolujemy te dzieci.
I ponoc prawda jest to,ze duszyczki faktycznie stoja.w.kolejce i ze faktycznie Bog je rozsyla po kolei. Normalnie jestem w szoku. Najaralam sie ze i na mnie przyjdzie kolej.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Ooj,biduloDziewczyny uchrupnał mi sie ząb - jedynka Masakra, jak jak wyglądam![]()
Idz do dentysty bo z.kawalka moze zrobic sie.caly ząb
Carmen24
Hmmmm pachnie mi tu duza ilością jaj [emoji23][emoji23][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Anula ja chyba jutro bede mieć owu [emoji23]
![]()
![]()
A moze cos sie gniezdzi ??? [emoji110][emoji110]Dziewczyny tak mi dziś zimno że aż mnie telepie a temperature mam 36.4
Aż si3 mąż ze mnie śmieje bo kn pomyka w krótkim rękawku [emoji23][emoji52]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
D
Deleted member 169981
Gość
Carmen to obejrzyj, tak samo "Niebo istnieje naprawde" tu sie poryczalam nawet[emoji4]
Jutro podesle Ci jeszcze kilka filmow tylko musze poszukac[emoji4]
Ja mam nadzieje ze my w tym roku zajedziemy... Bo mi juz na psyche siada trochę. U mnie na wsi 15 letnia dziewucha jest w ciazy, chodzi i tylko pali wszedzie gdzie sie da. No i czemu taka osoba dostala szanse na dziecko a ja nie... To chyba najbardziej wkurza.
Ehh troche sobie ponarzekalam
Jutro podesle Ci jeszcze kilka filmow tylko musze poszukac[emoji4]
Ja mam nadzieje ze my w tym roku zajedziemy... Bo mi juz na psyche siada trochę. U mnie na wsi 15 letnia dziewucha jest w ciazy, chodzi i tylko pali wszedzie gdzie sie da. No i czemu taka osoba dostala szanse na dziecko a ja nie... To chyba najbardziej wkurza.
Ehh troche sobie ponarzekalam
Bo tak jest [emoji169]Nie,nie ogladalam.
A jets taki film o aniolach??? Bo ja uwielbiam
W ogole co ja dzis sie naczytalam w tej ksiazce,ta medium opowiada ze jak ktoras z nas straci dziecko,to dusze tych zmarłych dzieci sa tak długo przy nas dopóki dopóty nie zajdziemy w kolejna ciaze, i co lepsze jakos jest napisane ze np.ta jedna.czy dwie duszyczki lacza sie i przychodza na swiat zdrowe i ze zdwojona sila....tyle rzeczy pieknych.jest napisanych.ze lzy sie.same do oczu cisna jak czytam ta ksiazke..
Moze wy w to nie wierzycie,za to ja naladowalam sie pozytywnie.
I co lepsze na prawde jest napisane ze trzeba wierzyc w to,ze kazda z nas zajdzie w upragniona ciaze bo takim mysleniem i pragnieniem przywolujemy te dzieci.
I ponoc prawda jest to,ze duszyczki faktycznie stoja.w.kolejce i ze faktycznie Bog je rozsyla po kolei. Normalnie jestem w szoku. Najaralam sie ze i na mnie przyjdzie kolej.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]
Cud z nieba obejrzcie [emoji41]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
6t0d [emoji235]
6t0d [emoji235]
reklama
D
Deleted member 169981
Gość
Carmen jest fajny serial "Zaklinaczka duchów" glowna role gra taka fajna, ladna aktorka ktora ma zdolnosc porozumiewania sie z umarlymi duszami ktore np mialy nie wyjasnione sprawy na ziemi i dzieki tej kobiecie te dusze porozumiewaja sie ze swoimi bliskimi. On w tv lecial nawet. Tylko nie wiem czy teraz jest. Ale polecam. Ogladalam i mi sie bardzo podobal.