reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Co dziś taka cisza??? :)

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

reklama
taaa byłam wczoraj, ale wzieli tylko opisali sobie moją cv. Nie mam praktyki w tym zawodzi i podchodzą z dystansem do mnie. A mąż 2 dni temu rekomendował mnie w firmie gdzie pracuje i mówili mu że mam umówić się na spotkanie w firmie. Jak się okazało to musiałam i tak i tak jechać do biura pośrednictwa i przechodzić przez całą linię rekrutacyjną. I czekam...

Aaaa to trzeba czekać w takim razie. Oby poszło po Waszej myśli [emoji4]

A mnie wzięło na kaszę gryczana i tak mysle co do niej i machlam sos chyba meksykański [emoji23]
Mielone , kukurydza , fasola czerwona , pieczarki , cebula zalalam gotowym sosem meksykańskim , sos do gulasza i kuzwa pycha ino teraz czekam na P coby kasze ugotować [emoji38]
1487250625-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]
Mmm pyszotka
Ja wlasnie tez takie samo robie, tyle ze sos to mojej roboty i zajeb...pikantny robie ze moj maz na drugi dzien sra dalej niz widzi hahaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
. Mam takie papryczki chilli tutaj[emoji33][emoji33]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen pamiątkowe zdjęcie jak nic [emoji23]
Bum cisza bo pogoda piękna, wszystkie gdzies wywiało. A ja dopiero obiad robie [emoji12]

Carmen pamiątkowe zdjęcie jak nic [emoji23]
Bum cisza bo pogoda piękna, wszystkie gdzies wywiało. A ja dopiero obiad robie [emoji12]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja dopiero wróciłam z miasta
Wstawiĺam ryż i będzie do wczorajszych warzyw z kurczakiem [emoji16]

Wiecie co włączył mi się na youtube dzisiaj film " dziecko od poczęcia" i się zryczałam jak bóbr [emoji24][emoji24][emoji24]
Tak mi się niestety objawia pms, zmiennością nastrojôw, więc sądze że u nas już pozamiatane

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ja ostatnio w jakiejś euforii chodze. Chyba psychiatra bedzie potrzebny [emoji23][emoji1]

Agnes u mnie na bank po [emoji23]
20170216_170506.jpg

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Załączniki

• 20170216_170506.jpg
    20170216_170506.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 254
reklama
Agnes u mnie na bank po [emoji23]
Zobacz załącznik 795752

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ja na razie kawę pije, wiec trzeba ja wydalić i ze 2h poczekać. Ale jajniki bola, chyba sie przepracowały [emoji23]

Do góry