reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula to testujem dalej razem [emoji38] ja zrobie wieczorem [emoji12]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Wiecie jaka u mnie piękna wiosna [emoji7][emoji7] aż mi się w pracy nie chce siedzieć

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Wiecie jaka u mnie piękna wiosna [emoji7][emoji7] aż mi się w pracy nie chce siedzieć

U mnie też :) dziś do 15stopni ma być - piekne słoneczko świeci

Anula niby 6 stopni jest, a słońce widzę pięknie swieci. Tyle ze jeszcze z domu nie wychodziłam dzis [emoji38]
Arte 15 [emoji50] to już mozna sie wygrzać w słońcu przy takiej temp [emoji41][emoji41]

Hej

Bum- powodzenia na wizycie , może usłyszysz serduszko

Arte- będzie dobrze , trzymam &&& za prace

Agnesis - znowu Ci kreska ciemnieje hymmm ciekawe :-)

Anula- No albo przed albo po ale blisko :-)

U mnie tez piękne słoneczko i piękny smog :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Slucham audiobooka Ciemniejszej strony Greya i sprzątam[emoji23]
Moj pojechal do mamusi, a niech jedzie i nie wraca przez tydzień[emoji5][emoji41]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

U mnoe 2 stopnie na + , ale jest bardzo słonecznie , bylam z psem i az sie do domu nie chciało wracać [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t4d [emoji235]

Oby było tylko już coraz cieplej [emoji2]

reklama
Do góry