reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Będziemy czekać jak na szpilkach na wieści z wizyty i fotki [emoji16][emoji16][emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

reklama
Mi sie zapewne do 17 bedzie mega ciągło ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
6t3d [emoji235]

Nam tez [emoji16][emoji6]
Jutro dzwonię do gina żeby isc w czwartek na usg, bo u nas jest tylko jeden gin prywatnie i przyjmuje we wtorki, czwartki i piątki. Chyba ze jutro gdzies w przychodni sie dostanę i wyłudze usg [emoji23]

Witajcie laski [emoji16]

Nadrobiłam tylko istatnią stronę [emoji12]
Agnesis, Anula mnie kłuły jajniki jeszcze kilka dni po dosyć mocno
A teraz od czasu do czasu
też coś zakłuje
Ja szczyt śluzu miałam z niedzieli na poniedziałek tj 11/12 dc,w poniedziałek w 12 dc mega ból i plamienie a we wtorek już było po ptokach i śluz się zmienił [emoji52]

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Zuza wizyte mam jutro [emoji6]

A ja tam zara spać ide , kuzwq nudzi mi się [emoji38]

6t3d [emoji235]
To czekam na wiesci ;)

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum nooo ciekawa ja jestem co tam się dzieje u ciebie hyhy ...będę czekała w napięciu

Agnes u mnie mexyk w jajach a na 20 na ćwiczenia nie wiem czy dam radę [emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum nooo ciekawa ja jestem co tam się dzieje u ciebie hyhy ...będę czekała w napięciu

Agnes u mnie mexyk w jajach a na 20 na ćwiczenia nie wiem czy dam radę [emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Podziałajcie dziś [emoji16][emoji12]
Ja miałam taki meksyk w dniu owulacji
Myślałam że się przekręce zwłaszcza jak zobaczyłam krew [emoji58][emoji52]

Bum ja też jestem ciekawa Twojej jutrzejszej wizyty [emoji16]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]

U mnie powinna zbliżać się owu, teoretycznie powinna być jutro, a na testach owu ani śladu. Buu może przez tą zatrzymaną @ co dostałam ją po 10 dniach opóźnienia.

Cześć dziewczyny ... przepraszam, ze się wcinam ale mam pytanko o testy ciążowe.
@xBUMx pisałaś kiedyś na Staraczkach o testach Doz. Napisz mi proszę który lepszy strumieniowy czy plytkowy?
Dzięki z góry [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Cześć dziewczyny ... przepraszam, ze się wcinam ale mam pytanko o testy ciążowe.
@xBUMx pisałaś kiedyś na Staraczkach o testach Doz. Napisz mi proszę który lepszy strumieniowy czy plytkowy?
Dzięki z góry [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Mi Bum polecała płytkowy, o ile mnie skleroza nie myli [emoji12]

Do góry