reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen to my marcowe babki[emoji3]

Poszlam spac po 15 i przed chwila wstalam, i co ja bede w nocy robic[emoji23]
Nawet dzis bzykanka nie bylo, i nie bedzie. Nie chce mi sie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen moja przyjaciółka tez paliła cała ciaze i w żaden sposób nikt nie był w stanie jej przekonać ze to największa głupota obok picia alkoholu, ze szkodzi dziecku, ze to czy tamto. Nie przekonał jej nikt i wiem ze z kolejnym dzieckiem w ciazy tez bedzie palić. Taki typ. Co sie nagadalam, nawyzywalam ja, artykułu rożne wysyłałam.... grochem o ściane. Ja tego nie rozumiem. Ale co zrobic [emoji20]

agnesis , anula dostałyście ? u agnesis na monitoring to chociaż pisze , że od 10 w doręczeniu :p

Bum tak był listonosz [emoji106] zaraz moj wróci to pójdę do apteki [emoji16]
Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8]

Bum tak był listonosz [emoji106] zaraz moj wróci to pójdę do apteki [emoji16]
Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8]

no mam nadzieję , że problemu z wykupem nie będzie :D :* proszę aplikuj dobrze :D

W ogóle nie wiem czy w czwartek nie pójdę na usg żeby sprawdzić czy już na pewno po owu. Zadzwonie jutro i zobacze czy sa miejsca.

Tak wonder. Az wqrwa zalapalam

Agnes mija szwagierka tez rechala do samego konca i tez tyle co.sie nagadalam.

Ja palilam przez prawie 9 lat. Zrobilam test, bylam w ciazy.... rzucilam od razu !!!!

Wydaje mi sie,ze dla DZIECKA MOZNA jak dla mnie nie ma rzeczy niemozliwych!!!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnesis zapewne juz po [emoji4]

Moj P stwierdził , ze kwiatki i tak sie wyrzuci i tki pakiet dostalam [emoji23][emoji23]
1487089245-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

Do góry