reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi [emoji38][emoji106]
Bum wyłączając logiczne myślenie, wykres wskazuje, ze owu była w 6dc [emoji23] albo ja taka napalona jestem, ze az płonę [emoji23][emoji23]Haha

Agnes no nigdy nic nie wiadomo ... Bo u mnie jak temp spadała to owu była a potem na drugi dzień w górze ... Bo wtedy na monicie byłam co z tym CLO mi się raz cykl ładnie skrócił i tak to wyglądało :)

Mój chłop w pracy a tęskni mi się za nim coś , nie mam kogo wkurzać chyba :D

Nessi i oboje zadowoleni :D

O cały czas tak wychodzi niezmiennie
d4978925614287593914874bfcb09fa6.jpg

agnes może za mało śliny dajesz ? :D mi to mnóstwo kropek wychodziło :D

a pamiętacie jak Mum pisała , że widzi tam komórkę jajową czy coś i wywrożyła :D

Agnesis mi clo nie przesunęło cyklu ...a szczyt śluzu przypadał przed owu ...nie uwierzyłabym, gdybym nie miała monitoringu.

Bum, Ty jutro wizytę masz ?

Nessi tak mam :D według om to 7t2d a według pęcherzyka 6t3d , no ale ten gin z nfz mówił , że i tak prawidłowy tc wyjdzie mi z pomiarów zarodka :) , więc wydaje mi się , że jutro serduszko powinno być 100% , ponieważ ten prywatny gin ma mega dobry sprzęcior :)

Bum jak pokręciłam trochę to widzę pojedyncze kreseczki. Moze to to. Ale nie mogę na zdjęciu złapać bo sie rozmazuje. Popluję sobie jeszcze [emoji23]

reklama
Nessi póki co, szczyt śluzu miałam wlasnie zaraz po @ [emoji12] teraz mam mokro, ale nie tak jak wtedy [emoji55] zobaczymy, co ma być to będzie [emoji16]

Do góry