NeSSi
Moderatorka
Gienia ooo Fajna babkaMoja teściowa (ta prawdziwa - mama mojego D) to Eugenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gienia ooo Fajna babkaMoja teściowa (ta prawdziwa - mama mojego D) to Eugenia
Gienia ooo Fajna babka
Aha...:/No fajna - szkoda że tak zaniedbywała mojego D i 2 braci... teraz mam 2 teściowe
Jakbym czytała o swojej teściowej .. doskonale Cię rozumiem.Nessi mi moja tesciowa powiedziala ze Nasz slub nic nie zmieni bo ona do konca zycia będzie mnie uznawać za obcą, nie odpowiednia kandydatkę dla jej synka. Bo ja mu nie dam szczęścia, dzieci. Nic mu nie dam. Dla niej jestem zwykła "lafirynda" bo tak mnie nazwala. Najbardziej mnie wkurza jej zakłamanie, gdy jesteśmy same mówi mi dosc przykre rzeczy, a przy rodzinie jestem jej ulubienicą...
Mogłabym wymieniać do jutra przykrości które mi sprawiła. Z początku mnie to bolało, nieraz chcialam odejść od mojego, bo juz psychicznie nie dawalam rady. Ale jakoś przyzwyczaiłam sie do jej podłości, teraz mi zwisa to co ona mówi, robi. Za dużo łez przez nią wylalam. Dla mnie ona nie istnieje[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Arte to jak masz na imię? [emoji1]
Nessi ja pamietam jak u dziadków był taki telewizor w obudowie jak meblościanka z połyskiem i dziwnymi guziczkami i pokrętłami [emoji16]
Moja teściowa nigdy mi nic nie powiedziała nie miłego, moze trzyma to dla siebie [emoji12]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]