reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zakażenie Ureaplasma urealyticum jest bardzo niebezpieczne, a nieleczone może prowadzić do poważnych konsekwencji. U mężczyzn może przerodzić się w zapalenie gruczołu krokowego, natomiast u kobiet w zapalenie jajników, jajowodów oraz szyjki macicy. Kobiety są też narażone na ryzyko poronienia.

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Znalazłam takie info:
"Zakażenie Ureaplasma urealyticum jest bardzo niebezpieczne, a nieleczone może prowadzić do poważnych konsekwencji. U mężczyzn może przerodzić się w zapalenie gruczołu krokowego, natomiast u kobiet w zapalenie jajników, jajowodów oraz szyjki macicy. Kobiety są też narażone na ryzyko poronienia."

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

@nuria* Kochana ja juz ok. 4000 zl wydalam na badania ( immunologiczne,genetyczne,tarczycowe itp) i wszystko wychodzi ok oprocz komorek nk ktore juz zbilam sterydem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mój dostanie dzień po walentynkach USG , pierdziele nwet nie wiem co mu kupić [emoji23]

Agnesis no piękna kreseczka ajjj jak się ciesze, by tylko się udało ! [emoji171]

Maniaa kciukam za ciebie ! [emoji110][emoji110]

Wstalam od 15 spalam i ciekawe co j będę robic teraz [emoji33]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

A ja sie pokłóciłam z chłopem, wiec z wieczornych przytulanek już raczej nici [emoji38] niech spada [emoji12][emoji2]

Dzoł kurczę , miejmy nadzieję ze w końcu sie uda. Jutro masz wizyte?
Agao co poszlo? No wezcie sie pogodzcie[emoji5] seks na zgode najlepszy[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis mała sprzeczka nie jest zła , przeprosiny fajne [emoji4]

Zamowilam taki napis do pokoju hehe nad kanape[emoji3]
1486924760-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

Bum fajny napis [emoji106]
Dokładnie mała sprzeczka, moj ma focha, ale mi sie dzis godzić nie chce [emoji23] chyba ze mnie przekona ze warto [emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Bum fajny napis [emoji106]
Dokładnie mała sprzeczka, moj ma focha, ale mi sie dzis godzić nie chce [emoji23] chyba ze mnie przekona ze warto [emoji38][emoji38][emoji38]

Do góry