Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm ale naszło mnie na tortHejka:-)
Ja już po obiedzie i sobie odpoczywam. Wieczorem będę robić tort dla męża:-) jutro ma 25 urodzinki. Wybrałam jakiś śmietankowo kokosowy ala Raffaello.
Arte ale jak ładnie odśnieżone:-) u mnie rano było-10 ale taki wiatr, że temp. odczuwalna to -25 i tak właśnie jest. Potwierdzam.
ŚlicznyJa robiłam resztę ochraniaczy, podusie i rożek. Chcę jeszcze kocyk ale nie mam odpowiedniej owaty. Muszę pokombinować jeszcze jak ten rożek ładnie złożyć i rzepa wszyć.
![]()
Wiadomo że wykonanie pozostawia wiele do życzenia ale dla nas się nada [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też leżałam ze sporym krwiakiem usadowionym w najgorszym możliwym miejscu. Leki, leżenie i wystarczyły dwa tygodnie. Może będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli [emoji6]A u mnie była siostra . Okazało się ze w ciąży ale jakiś krwiak jej się zrobiłi ma nakaz leżenia A to dopiero 7 tc
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wooooooow też chcę taką!Hejka a ja bylam po szafę i kanapę do tego mojego kącika zamiast tego narożnika [emoji38] + stół taki szklany do 2 tygodni mają mi przywieść [emoji4]![]()
![]()
Stołu fotki nie mam ale fajny [emoji38]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]