reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania mi ciasto na pizzę nigdy nie wychodzi takie jak trzeba. Masz przepis jakis sprawdzony?

Mieszam i odstawiam do wyrośnięcia,
Konsystencja dosyć luźna powinna być
Nic specjalnego nie robie [emoji12]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania a ile dajesz drożdży? Bo moja pizza to taka wysoka rośnie, ze jesc sie nie da [emoji23]

Mój syn do mnie pisze
-Mogę słonecznik?
Ja mu na to że nie a on
-Czemu?
-Bo dowiem się o słodyczach?
-W barku?
No i doopa [emoji23] miałyscie rację do gaci by mi nie zajżał [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania a ile dajesz drożdży? Bo moja pizza to taka wysoka rośnie, ze jesc sie nie da [emoji23]

Zależy ile masz mąki
A Ty ile dajesz?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Anulka A przez sklep play jakiś program. A pazurki wyszły tak
1486746506-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Weekend ... już zaczęłam rozpustę i czekolade pochlaniam z kundlem

Rene eee fajnie a co to za program ? [emoji39]

Mum zwiększ póki co może do 75 ? Albo na przemiennie ... jednego dnia 75 ,drugiego 100 ...

Arte a D jakie ma podejście do staran ? Że tak boisz się rozmowy ?A praca dobrze na głowę robi ... no i pieniążka będzie wiecej .. :) a czas na lekarza zawsze się znajdzie ....

Agnes ja już na obiadek tableciora wciagnelam [emoji39]

Bum jak remonty ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
D na takie podejście jak ja. Tzn chce mieć dziecko, tylko czasem mam wrażenie że mu się nie spieszy.

A rozmowa ciężka bo u mnie zawsze pojawiają się łzy.

Ja już po rozmowie. Sam przyznał mi rację że muszę odpocząć bo nie daje rady. I jestem w dołku a te wizyty co chwile dała nadzieję i za chwilę zabierają, nie ma w tym żadnego zysku.

Także w pon idziemy na ostatnie usg i będziemy gadać z lekarzem o 1 cyklu przerwy i wrócić już na zastrzyki.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Rene super paznokcie. Ja sie umawiam do kosmetyczki i umówić nie mogę [emoji23] jakis ostatnio mam taki zapał do wszystkiego, ze odechciewa mi sie zanim zaczne. Wiosno przybywaj [emoji24]
Arte wierze, ze Wasze starania zostaną w końcu wynagrodzone. Bedzie dobrze, choć wiem ze teraz cieżko w to uwierzyć [emoji4]

Do góry