To jest slutek uboczny clo [emoji12]
Pada też na mózg [emoji23][emoji23]
Też tak miałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest slutek uboczny clo [emoji12]
Agnes ale mi w jajach skwierczy [emoji23]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Oooo, no racja, było tak [emoji12]Mi skwierczy, ale chyba w jelitach bardziej [emoji23]
Nessi poszło Ci na mózg tez, pamiętasz jak nam wmawiałaś, ze test Cie oszukał? [emoji12]
Dziewczyny potrzebuje porady... znalazlam w mare ,,tanie" usg prywatnie, bo do tego 12 tygodnia nie wytrzymam przezeciez... i teraz tak moge isc 17.02 to bedzie 6t 1d, albo 25.02 i to bedzie 7t 2d. Myslicie, ze w tym wczesniejszym terminie bedzie juz serduszko? Czy lepiej poczekac jeszcze tydzien?
Strasznie sie boje co i jak [emoji52]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Słońce jak dasz radę to ja bym radziła w tym drugim terminieNuria brawo ty!! Piekna srednia!!!!
Wiecie co, narzekalam na lutke, ze cieknie... ale co ja mam po tych czopkach [emoji23][emoji13]
Dziewczyny potrzebuje porady... znalazlam w mare ,,tanie" usg prywatnie, bo do tego 12 tygodnia nie wytrzymam przezeciez... i teraz tak moge isc 17.02 to bedzie 6t 1d, albo 25.02 i to bedzie 7t 2d. Myslicie, ze w tym wczesniejszym terminie bedzie juz serduszko? Czy lepiej poczekac jeszcze tydzien?
Strasznie sie boje co i jak [emoji52]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom