reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte- nawet nie wiem co napisać , ale zobaczysz że ta walka o dzidzie będzie owocna , wierze że będziesz tuliła swoje bobo .

Agnesis - to musisz swoją maszynę z trunkiem przywitać , tez się pewnie stęskniła za tobą hehe :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny:) u mnie w końcu długo wyczekiwana @ przyszła po 44 dc. Dziś przyszły też ziółka ojca sroki i pokładam w nich nową nadzieję:) myślicie, że można je łączyć z inofemem?czy to już przesada? w końcu oba mają regulować hormony...

Dziewczyny ok czytam Was , ale dzisiaj mam dużo roboty powoli sprzątam a końca nie widać [emoji53]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t4d [emoji235]

Ostatni test
Dzisiaj już bladzioch
Czyli u mnie już po "ptokach" [emoji52]

1486647712-aaaaaa.jpeg

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania teraz tylko czekać[emoji5]
Aga to niedlugo juz, tez zakupię tego donga choc na sluz nie narzekam, ale zawsze mozna go ulepszyć[emoji23][emoji5]

Zrobiłam brwi mojemu, w koncu wyglada jak człowiek[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria po clo to niewiadomo [emoji23] ale planowo powinna być 17 lutego. Po tym dongu mam od groma śluzu. Od jutra zacznę testy owu robić, kupiłam 10 to mi chyba wystarczy [emoji848]

Trzymam kciuki za jajca [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
A właściwie to który dc masz? [emoji57]

Bum ważne ze żyjesz [emoji16]
Bananka możesz pic i jedno i drugie, nie przesadzisz [emoji6]
Mania dzis dopiero 6dc, druga tabletka clo [emoji4] jajca dopiero rosną [emoji1]

reklama
Bum ważne ze żyjesz [emoji16]
Bananka możesz pic i jedno i drugie, nie przesadzisz [emoji6]
Mania dzis dopiero 6dc, druga tabletka clo [emoji4] jajca dopiero rosną [emoji1]

A b3dziesz szła na usg?

Do góry