reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A na tych testach określają tez płeć jak dobrze kojarzę? [emoji41]

Nessi piękne bobaski i chyba już się wyrównały wielkością? Ale to usg cudownie wygląda:-) co do testu Pappa to ja bym albo odpuściła albo w ogóle nie patrzyła na wynik. Niestety przy bliźniakach wyniki są strasznie zafałszowane. W ogóle nie bierz ich pod uwagę. Liczy się usg, a tam na pewno będzie wszystko oki.

Mania ewidentnie owu była, więc seksy były na czas:-) endo to już wręcz ciążowe jest i za dwa tygodnie proszę się tu pochwalić pozytywnym testem!

Nati zdrowiej. Teraz taki okres grypowy i trzeba po prostu przetrwać.

Arte a kiedy masz teraz podglądanie jajka?

Agnesis Pappa nie określa płci. Tylko ryzyko wystąpienia podstawowych chorób genetycznych. Płeć określa Nifty np. Ale znowu przy bliźniakach to się raczej nie sprawdzi.

Nessi super wiesci i piekne zdjecia [emoji7][emoji7][emoji7]
Testy napewno wyjda ok [emoji110]

Ja dzis bylam zbadac moja tarczyce, wyniki dopiero w piatek.
A teraz uwaga...NEWS : dostalam progesteron [emoji23][emoji23][emoji23]
Sama nie wierze, ze mi go dali bo przeciez on nie dziala [emoji23][emoji23][emoji23]
Najlepsze jest to, ze jest w czopkach, ale mozna go wkladac i tam i tam [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja kiedyś mówię, że nie:-) tylko żebyś się nie martwiła niepotrzebnie, bo w przypadku bliźniaków Pappa nie jest miarodajne. A masz już refundowane? To będzie usg plus badanie z krwi?

Mum ha ha ha i jak którą opcje wybierasz? Mam nadzieję, że plamienia się już nie powtórzyły więcej?
Hahahah teraz moge poszalec... raz tam raz tam [emoji23][emoji23][emoji23] plamien poki co brak tfu tfu tfu [emoji6]

Najgorsze jest to, ze pierwsze usg robia w 12tc [emoji52] to 3 miesiace niewiedzy...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mum a kiedy da rady jakoś wcześniej gdzieś się załapać? Najważniejsze zobaczyć serduszko i można już czekać do tego 12 tc. Ja ledwo wytrzymuje 4 tygodnie bez usg:-/

Do góry