reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W ogole tak patrzę na te moje ranne usg i kuzwa widze tam jakieś 2 kropki w pęcherzyku białe chyba mam jakieś urojenia [emoji58] [emoji23]
1486423368-aaaaaa.jpeg

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie wiem czy nam dane dziasiaj począć juniora
Młoda się obudziła i zasnąć nie może [emoji17][emoji24]
Zanim ja dotre do łóżka to stary odpłynie [emoji24][emoji24]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A ja nie wiem czy nam dane dziasiaj począć juniora
Młoda się obudziła i zasnąć nie może [emoji17][emoji24]
Zanim ja dotre do łóżka to stary odpłynie [emoji24][emoji24]

Będziesz go budzić lub zgwałcisz [emoji14]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Mania co z tobą nie poznaje [emoji48] uda się , trzeba myśleć pozytywnie [emoji8][emoji171]
Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie [emoji111]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Mania co z tobą nie poznaje [emoji48] uda się , trzeba myśleć pozytywnie [emoji8][emoji171]
Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie [emoji111]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png
No dziś jakoś sama w to nie wierze [emoji17]
Sorki że smęce

Młoda mnie dziś pilnuje , jak na złość, nawet wyjść z pokoju mi nie da [emoji58][emoji17]

No dziś jakoś sama w to nie wierze [emoji17]
Sorki że smęce

Młoda mnie dziś pilnuje , jak na złość, nawet wyjść z pokoju mi nie da [emoji58][emoji17]

Każdy ma taki dzień i każdemu taki dzień jest potrzebny, więc spokojnie [emoji11]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

reklama
Hejo
Majka masz rację, nie każdy przyswaja zwykły kwas foliowy i dlatego lepiej brać jego zmetylowaną formę, która jest w Femibion Natal. Ja najpierw brałam 1 a potem 2. Teraz mam falvit mama i okropnie się po nich czuję, dlatego to pierwsze i ostatnie opakowanie. Wracam do Femibionu.
Dodatkowo warto brać Witaminę D, szczególnie teraz w okresie zimowym (wrzesień- kwiecień). Ja biorę D- VITUM FORTE 2000j już z półtora roku. No i Aspargin 2x2 tabl. Na te moje skurcze , które miałam dość często.

Mania niech plemniki się regenerują, jutro na usg zobaczysz piękne jajcory w trakcie pękania i po wizycie dorwiesz męża na szybki numerek jeszcze:-)

Agnesis ale masz ładny kolor włosów i w ogóle super włosy! Takie grube i zadbane. Ja muszę koniecznie iść na poprawe koloru na początku marca.

Anula tym magicznym CLO to pewnie ze dwa okrążenia na forum się zrobi:-) jeszcze na kolejną porcję bobasów starczy, takie jest wydajne:-)

Bum a może jednojajowe masz twixy? Wygląda jakby się tam dwa pęcherzyki żółtkowe robiły!! 15 lutego już będziesz wiedziała na pewno, co w środku siedzi:-)

Nessi brzuś mega!Szczęściaro tylko brzuszek rośnie. Mnie najpierw w boczki szło, a dopiero po 20 tygodniu do przodu:-/ już się nie mogę foteczki maluszków doczekać. W 10 tygodniu to już takie fajne będą jak mini misie:-)

A ja znowu nie mogę spać:-( o 1.30 się obudziłam ech...

Do góry