reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum bum i 10cs [emoji1] choć nie wiem czy jest sens to liczyć, bo sie człowiek dobija tylko. Jak jeszcze dodam sobie w głowie cykle sprzed poronienia to śmiać mi sie chce, ze baliśmy sie 5 lat temu o drugie dziecko starać [emoji23][emoji23] co za głupota, a teraz dwa lata i doopa wielka [emoji38][emoji38]

reklama
nuria , ale smaki robisz :D

STARACZKI.jpg

Załączniki

• STARACZKI.jpg
    STARACZKI.jpg
    81,5 KB · Wyświetleń: 264
no właśnie wszystko poprawiłam ino nie cykle , zaraz poprawiam i wkleje na 1 stronę :)

No to chyba zostałam sama z taką liczba cykli starań

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arte nie smutaj
Ja Cię dzielnie gonie [emoji12]
A tak serio to my się nie zabezpieczaliśmy nigdy więc wiesz
Jakbym dobrze wszystkie zliczyła to by było pewnie więcej [emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Majka i plamienia juz sie nie powtorzyly? Wiesz co bylo przyczyna?
Ja termin @ mialam w sobote i tego dnia mialam ostatnie plamienia, ale juz delikatne. Od niedzieli juz cisza. Mam nadzieje, ze tak zostanie.

Super maszyna [emoji5] zazdroszcze zapalu i cierpliwosci... mi jej brakuje [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Samoistne już się nie pojawiły. Potem krwawiłam po stosunku, po badaniu a potem okazało się że mam krwiaka i jakieś gowienko na szyjce (narośl, po porodzie będzie albo wyrażane albo wycinane kawałek szyjki) Ale tydzień przed terminem @ plamiłam często i nie wiadomo dlaczego bo i samoistnie i po stosunku. Jakoś od drugiego trymestru w ogóle mam spokój.
Z tym zapałem i cierpliwością do szycia to się jeszcze okaże [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania my sie zabezpieczaliśmy przez 4 lata od urodzenia młodego i to w sumie nie zawsze [emoji12]
A w marcu młody kończy 8 lat, jak ten czas zapierdziela, szok [emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
A ja mam nadzieje, ze to nasz ostatni cykl starań [emoji41][emoji16] Bum mi tyle czary mary wysłała, ze na bank sie tą ciążą zaraże [emoji23]

Do góry