reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witaj Tynka. Dzieki, ze pytasz [emoji4]
Dalej siedze w krzakach...
Plamienia jakby mniejsze i jasniejsze.
Kreska na tescie pociemniala, ale nadal sie martwie i boje sie cieszyc.
We wtorek ide do lekarza, niestety ogolnego, prosic o luteine i znadac tarczyce. Mam nadzieje, ze tsh spadlo bo juz jakis czas biore leki.

1486290826-aaaaaa.jpeg

Milego dnia wszystkim!!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Po cichu gratuluję :) będzie dobrze :) już po terminie @?

U nas sytuacja opanowana. Mam lekkiego foha ale nie chce mi się robić awantury.
Za to jedziemy dzisiaj po maszynę do szycia! Mamy sprawdzony sklep z tkaninami i mam nadzieję że jak się nauczę to będę szaleć! Pozostawałam różne poduszeczki, ochraniacze ale wszystko takie nie ciekawe. Kupię modny materiał i będę miała całkiem nowe, drogie dodatki :D te poszewki na kołdry i poduszki też teraz drogie i guwniane a w tym sklepie mogę sobie rabat załatwić [emoji3] jutro tam jadę ciekawe czy mają modne wzory...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Szyj majka jak.coś złożę zamówienie u.Ciebie [emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A do czego służy ten snapchat?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To aplikacja dzieki ktorej mozesz wysylac znajomym zdjecia i krótkie filmiki ktore po uplywie kilku sekund automatycznie sie usuwają[emoji5]
Ja z moja siostrą codziennie ze sobą piszemy przez snapchata, wysyłamy zdjęcia, filmiki.
Fajna aplikacja[emoji5][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo dziewczyny :D melduje się po spacerze - pogoda wiosenna to i miło się spacerowało :)
Delikatnie mnie ćmi w podbrzuszu - dziwne, jutro się wyjaśni....
Schudłam kolejne kg :D podoba mi się to
To dobrze że ćmi
Też mnie ćmi, i kłują jajniki od czadu do czasu, oba
Trzymam kciuki za jajca i za usg [emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Majka ja mam nowa maszynę do szycia, ale nie umiem jej obsługiwać[emoji23]
Rene a pilas kawę z dodatkiem oleju kokosowego? Super smak[emoji5][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry