reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka mam taka nadzieje, ze zrobie obiad i bede leżeć reszte dnia. Ostatnio taka obfita małpę miałam w wakacje po acardzie, a teraz nic nie brałam, a rzeźnia w cholerę [emoji20][emoji20]

reklama
O kurdesz :( Chooo do mnie na snickersy :( Odpalę filma, i będziemy się relaksować :(

Śniadanie miszczów [emoji38][emoji38][emoji38] zadzieram kiecę i lecę [emoji126][emoji1]

Mam tampony, mam snickersy,mam browara ..(dasz powąchać) ..a potem ugrilujemy w piekarniku skrzydła i udka na rożnie :) Obiecuję atrakcje dodatkowe w postaci biegów na golasa po zaśnieżonym tarasie,- ognisko pod wiatą przy drewnianym ogrodzeniu sąsiadów ORAZ przeprawę z bimbrem bez popitki :D

Mam tampony, mam snickersy,mam browara ..(dasz powąchać) ..a potem ugrilujemy w piekarniku skrzydła i udka na rożnie :) Obiecuję atrakcje dodatkowe w postaci biegów na golasa po zaśnieżonym tarasie,- ognisko pod wiatą przy drewnianym ogrodzeniu sąsiadów ORAZ przeprawę z bimbrem bez popitki :D

[emoji23][emoji23][emoji23]
Padłam, proszę mnie nie zbierać z podłogi [emoji38]
Chce umrzeć ze śmiechu [emoji23]

Cześć laseczki [emoji8]

Wyscie sa wariatki [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Nessi ja nie bliźniakowa ty jesteś jedyna [emoji41]
U mnie brak chęci do życia , cyc mnie kropnie boli po bokach jakbym since miała [emoji52] i z rana nigdy nie wiem co mam zjeść , bo na sama myśl mi źle [emoji87]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Nessi ja nie bliźniakowa ty jesteś jedyna [emoji41]
U mnie brak chęci do życia , cyc mnie kropnie boli po bokach jakbym since miała [emoji52] i z rana nigdy nie wiem co mam zjeść , bo na sama myśl mi źle [emoji87]

...życie cudem jest...
Za wcześnie na usg poszłaś ...u mnie twinsy wyszły w 7 tygodniu, to nie mów hop :p
Ja od wczoraj znowu plamię, ale spoko.... trochę się przeforsowałam tą przeprowadzką mamy ...

Nessi haha obejrzymy 15go co wyjdzie, wizyte mam u mojego prywatnego na 17 [emoji4] oby chociaż 1 fasolka a z serduszkiem była [emoji6]
Jutro mam ino sprawdzić ten płyn czy znika ...

Dzisiaj odpoczywaj cały dzień , ja tez jak za dużo porobie to mnie tak brzuch boli jakbym @ miala dostać [emoji53]

...życie cudem jest...

reklama
Do góry