reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnes zalezy ile tabl. dziennie bedziesz brala. ja jak bralam 2 , to jedna rano, druga wieczorem. ale jak bedziesz brala jedna to chyba obojetnie kiedy, wazne zeby o tej samej porze.
Ness kiedy wstawisz zdjecie bąbelków? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Jedna bede brała, żeby mi jajniki nie wybuchły [emoji23] zadzwonie pózniej do gina, moze sie dostanę na usg i receptę na luteinę wydębię [emoji12]

reklama
Ale z was ranne ptaszki , mi to tak się wstać nie chce zwłaszcza ze ferie i dzieciaki tez śpią :-)

No mi cienie cienia wychodziły 9dp , a taki ze można było fotkę zrobić to 11dpo

Ja teraz z m bierzemy się za budowę domu , ale na starość planuje wracać do miasta , do bloku i na parter ew.. 1 piętro , małe mieszkanie i koniec :-)

Idę zrobić kawę , a potem do Lidla , dziś maja być rzeczy dla noworodków i staniki do karmienia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati u nas do ferii jeszcze 2tyg. [emoji53] już nie mogę sie doczekać [emoji1]

Witam się i ja.

Wczoraj były przytulanki... Ale to potrójne clo mnie wysuszylo. Na początku był problem ale potem jakoś poszło. Dziś już olej z wiesiołka poszedł w ruch

No i działamy he he :-) a
Mam na niego ochotę znowu

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte jakby moj nie był w pracy to chyba tez bym sie na niego rzuciła [emoji23] wyposzczona jestem jak nigdy [emoji12]

Rene to u mnie we wtorek tak było, tylko pługi zaspały i był armagedon na drogach [emoji6]

reklama
Do góry