Artemida90
Fanka BB :)
Ja teraz to tych wszystkich testów ciążowych będę podchodziła z dystansem.
Ale testy się nie myliły u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz to tych wszystkich testów ciążowych będę podchodziła z dystansem.
Dlatego ja tez czekam do @ cierpliwie[emoji5]
Wonderful przykro mi z powodu Twojego okresu.
Ale glowa do gory:*
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
DokładnieWonderful[emoji7][emoji7] w koncu starania to najprzyjemniejsza rzecz[emoji5][emoji5][emoji106]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem KochanaJa też robiłam po terminie @ i 4 niby pozytywne, chociaż kreska nie była taka ciemna jak wzorcowa, może to dlatego.
nie bylam na monicie, teraz mi glupio bo kazal odczekac do pierwszej @, a jeszcze nie mialam po poronieniu, dodatkowo clo wzielam.... dzis mam 16 dc. w zaszlym cyklu, w ktorym zaszlam dominujacy pecherzyk mialam w 13 dc, wiec owu pewnie w 14 na 27. teraz testy zaczelam robic od 10 dc.A nie byłaś podglądać pęcherzyków ?
Może owu była wcześniej?
Który masz dc?
Ja idę na podglądanie w 13 dc i się własnie zastanawiam czy nie za późno [emoji52] ale ginka nic nie powiedziała
Może zaczne testy owu szybciej robić??
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
nie bylam na monicie teraz bo mi glupio bo kazal odczekac do pierwszej @, a jeszcze nie mialam po poronieniu, dodatkowo clo wzielam.... dzis mam 16 dc. w zaszlym cyklu, w ktorym zaszlam dominujacy pecherzyk mialam w 13 dc, wiec owu pewnie w 14 na 27. teraz testy zaczelam robic od 10 dc.A nie byłaś podglądać pęcherzyków ?
Może owu była wcześniej?
Który masz dc?
Ja idę na podglądanie w 13 dc i się własnie zastanawiam czy nie za późno [emoji52] ale ginka nic nie powiedziała
Może zaczne testy owu szybciej robić??
Uuuh jajca rosna i pewnie w 8dc beda strzelac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji322][emoji322]No dobra
U mnie się właśnie pojawił płodny śluz [emoji33][emoji52]
A mam dopiero 6 dc
Kuźwa, troche szybko, jutro jeszcze i pojutrze clo
Chyva muszę dokupić testów owu [emoji23][emoji23][emoji23]