reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
hajmal mi po acardzie nic nie jest a clexan bralam tydzien ale bylo oki. jaka masz dawke? ja mialam 0,4.
nie wydaje mi sie zeby to bylo od tego.

Arte tak z baldachimem ale ja nie będę go zakładać chyba. Taki jest wybór że nie mogłam się zdecydować:-)

Rene nawet nie patrzyłam na łóżeczka w Smyku. Ja teraz żałuję troszkę, że z motywem misia nie wzięłam ale i tak jest piękne:-) z przesyłką zapłaciłam chyba 520 zł.

Nessi w środę czyli jutro czy za tydzień? Ale gapa z tego gina szok:-/

Majka mój w 21+1 ważył 400 gramów. No umieram z ciekawości ile będzie ważył za tydzień:-)

Arte ha ha ha ha mój mąż powiedział, że jak tylko sofę zamówimy do Ignasia pokoju, to on tam będzie spał i sobie patrzył na te łóżeczko. Mnie też to rozczula bardzo:-)

Arte tak z baldachimem ale ja nie będę go zakładać chyba. Taki jest wybór że nie mogłam się zdecydować:-)

Rene nawet nie patrzyłam na łóżeczka w Smyku. Ja teraz żałuję troszkę, że z motywem misia nie wzięłam ale i tak jest piękne:-) z przesyłką zapłaciłam chyba 520 zł.

Gin od jutra będzie.... on jak on gapa, ale ten mój K to imbecyl, mówiłam mu by sprawdził przy odbiorze ...

Majka mój w 21+1 ważył 400 gramów. No umieram z ciekawości ile będzie ważył za tydzień:-)

Arte ha ha ha ha mój mąż powiedział, że jak tylko sofę zamówimy do Ignasia pokoju, to on tam będzie spał i sobie patrzył na te łóżeczko. Mnie też to rozczula bardzo:-)

No ja to będę mieć mega zagwostkę któe łóżeczko wybrać, a wózek to ja nie wiem :D chyba będe cały dzień wybierać :D
A powiedz mi jakie pościele wybrałaś na łóżeczko?

reklama
Carmen jakościowo jest bardzo fajne. Szuflada całkiem pojemna i ładnie leciutko chodzi i ciężkie jest. Cała rama drewniana. Polecam:-)
a pościel taka

Nati ja go chyba nawet zakładać nie będę. Po pierwsze kurz a po drugie w lato, w tym pokoiku będzie tak gorąco, że mam wrażenie że mały nie będzie mógł oddychać jak mu ten baldachim krążenie powietrza zablokuje. No i będę chciała go dobrze widzieć

Załączniki

• 08-D-187x134.jpg
    08-D-187x134.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 67
Do góry