reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja jeszcze w łóżku bo moja mała też jeszcze śpi ... Ale na kawę też mam ochotę hmmmm... wczoraj byliśmy na lodach mcflurry , tak za mną chodziły [emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj padał deszcz, w nocy nawaliło śniegu. Jest taka ślizgawka ze wycelowałam w znak [emoji106][emoji106][emoji106][emoji23] na szczescie jest maleńka ryska i praktycznie jej nie widac [emoji1] ale auta pod górkę nie podjeżdżają. Stoją jeden za drugim i je pchają, a ślisko tak ze sie ludzie wypieprzają [emoji55]

Aniula bo ty pieduszek nie lubisz.
A patrz co mnie wyskakuje na reklamach [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

1485844356-aaaaaa.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko ale paskudne paluchy [emoji50]

Nuria dawaj testa i nie marudź! [emoji38]

Rene myśle, ze lekarz wie co mówi o szyjce, wiec sie nie stresuj [emoji6]

Witajcie [emoji16]

Ja już po kawce i po 3 tabletce clo
Po południu zadzwonie się umówić na usg

Miłego dnia dziewczęta [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Wczoraj padał deszcz, w nocy nawaliło śniegu. Jest taka ślizgawka ze wycelowałam w znak [emoji106][emoji106][emoji106][emoji23] na szczescie jest maleńka ryska i praktycznie jej nie widac [emoji1] ale auta pod górkę nie podjeżdżają. Stoją jeden za drugim i je pchają, a ślisko tak ze sie ludzie wypieprzają [emoji55]

Dzień dobry

Nuria - chyba zbiera Cię jakies choróbsko :(

Agnesis - jesz takie świństwa 'lody z chipsami' hehe ze nawet druga kreska się chowa , brawo trafiłaś w znak , a to tez nie łatwo :-)

Rene- ja tez jeszcze w łożku :-) Syn właśnie do mnie przylazł i już nudzi ... mama zrób śniadanie :-/

Mania- niech moc clo będzie z tobą :-)

Miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze w łóżku bo moja mała też jeszcze śpi ... Ale na kawę też mam ochotę hmmmm... wczoraj byliśmy na lodach mcflurry , tak za mną chodziły [emoji16]

Kocham mcflurry i smarties [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Matko ale paskudne paluchy [emoji50]

Nuria dawaj testa i nie marudź! [emoji38]

Rene myśle, ze lekarz wie co mówi o szyjce, wiec sie nie stresuj [emoji6]

Nuria sikaj bo.sie wkur.... [emoji23]

eoc973pftscitkc0.png

Hejka [emoji4]

Nuria sikaj , sikaj , sikaj ! [emoji111][emoji111][emoji111]

Agnesis alez masz smaki [emoji33]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Bum ale u mnie te smaki niczego nie wróżą [emoji6] ja czasami mam takie odpały [emoji12]
A jak Ty sie czujesz? [emoji16]
Nuria nie daj sie już dłużej prosić [emoji1]

Do góry