reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis nie lam sie. Jeszcze za wczasu.
Bum ladna beta
Wonderful zrob drugi raz bete i nie martw sie
O 13:45 zadzwonilla do mnie polozna ze doktor musi wczesniej wyjsc zeby szybko przyjechac. Zwolnilam sie z pracy i pojechalam bylam. tam o 14:30 , 15 min pozniej wyszedl doktor i powiedzial ze nikogo wiecej nie przyjmie. Polozna zjeb.... sprawe i zamiast zadzwonic wczesniej to zadzwonila w ostaniej chwili. Mowilam tej @ o zastrzykach to tez olala powiedziala mi ze takie since beda. Okazalo sie ze doktor bedzie dopiero za tydzień w srode normalnie pracowal. Chcialam do niego prywatnie ale ona sie jak otepiala zachowywala. Na szczescie przyszedl doktor i mowie mi ze jestem w ciazy a on wypisal mi skierowanie na badania i recepte na luteine.
Tak sie wq... ze wam mowie, lzy mi w oczach stanely.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hajmal ale masz clexane? Ja sie nie łamie, spokojnie, im dłużej człowiek sie stara to chyba sie przyzwyczaja [emoji6] kiedyś jak @ przychodziła to sie wkurzalam, płakać mi sie chciało, a teraz spływa to po mnie [emoji12]

Bum ja tez ostatnio nog w gorze nie trzymalam, nie chcialo mi się[emoji23]
Hajmal a nie masz możliwości pojsc do innego lekarza?
Agnesi kiedys marzyla mi sie parka[emoji7] przy mojej figurze to bym wygladala jak slonica chyba z blizniakami[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam od gina, powiedział, że ciąża mało prawdopodobna, wynik powinien być wyższy. Ale gdyby jednak jakaś malutka była dał luteine. Za 2 tyg kontrola. Więc wracam do Was dziewczynki, jak mi się ogarnie ten mój wypaczony cykl to staramy się dalej i tyle.
Jeszcze nic nie jest przesądzone
Czekamy zatem do środy
Trzymam mocno kciuki [emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Do góry