NeSSi
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już w to nie wierze. Nigdy w życiu nie miałam problemu z hormonami i miesiączką a tu taki numer.Wonderful przeciez 22 to ciaza.
ja mialam 25 a pozniej 99 bedzie dobrze :*
Pewnie zagnieżdzenie było późniejBum bardzo się cieszę z Twojej bety. Gratulacje. . U mnie jakaś tragedia, wynik tylko 22,84. Chyba faktycznie coś z tą miesiączką mi się narobiło, dalej mam brązowe plamienia. I więcej w żadne pieprzone kreski nie uwierzę. Robiłam 4 testy i na każdym była widoczna kreska ale jaśniejsza. Idę później do gina niech na to zerknie. I ide ryczeć.
Kur**a Oby to niunia nie było poronienie, bo beta mimo, że niska to ciążowaBum bardzo się cieszę z Twojej bety. Gratulacje. . U mnie jakaś tragedia, wynik tylko 22,84. Chyba faktycznie coś z tą miesiączką mi się narobiło, dalej mam brązowe plamienia. I więcej w żadne pieprzone kreski nie uwierzę. Robiłam 4 testy i na każdym była widoczna kreska ale jaśniejsza. Idę później do gina niech na to zerknie. I ide ryczeć.
Powiedział, żebym przeszła z wynikiem jak będę miała, zobaczymy czy każe powtórzyć.Bo dał mi już tabletki na wywołanie miesiączki ale póki nie miałam bety miałam ich nie brać.Pewnie zagnieżdzenie było później
Zanim pójdziesz do gina powtorz betę
On i tak jeszcze nic nie zabaczy
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
RozumiemPowiedział, żebym przeszła z wynikiem jak będę miała, zobaczymy czy każe powtórzyć.Bo dał mi już tabletki na wywołanie miesiączki ale póki nie miałam bety miałam ich nie brać.
Pewnie tak. Nie mam juz siły na tą niepewność ciągle. Znowu czekaćRozumiem
Podejrzewam że zleci powtórzyć bo co mu jeden wynik powie
Tak czy siak trzymam kciuki [emoji110]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!