reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ja tak myśle, ale z drugiej strony jak w poprzedniej ciazy odstawiłam luteinę to nawet plamić nie zaczęłam przez tydzień bez leków, dopiero zabieg załatwił wszystko. Ale to byla tez już spora ciaza to moze sie mocniej trzymała [emoji6]
Mozemy robić przecież testy codziennie od samej owu do samej @. A co ma być to i tak bedzie [emoji23]

Ale czas pokaże
Najpierw się musze modlić by clo zadziałało jak trzeba [emoji120][emoji120][emoji120]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Ja o 14:30 zadzwonie.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum, Wonderful czekam i zaciskam kciuki:-*

Rene koniecznie się pochwal ile córcia waży:-) ja też jestem wagi małego bardzo ciekawa. Jeszcze półtora tygodnia do wizyty muszę czekać....

Agnesis ja jak brałam luteine na wyregulowanie cyklu to miałam najpierw zrobić test i dopiero odstawiać. Brałam od 18 do 28 dc.

Tynka ale przy 28 dniowych cyklach jak bede brać do 28dc to cykl sobie wydłuże [emoji20] dobra zobaczymy co wyjdzie [emoji12]
Wonder już cos wiesz?
Bum typowa kobieta, mówią ze po 15 to już przed bedzie dzwonić [emoji12] to tak jak ja z tymi testami, wiem ze za wcześnie a sikam [emoji23]

Tynka ale przy 28 dniowych cyklach jak bede brać do 28dc to cykl sobie wydłuże [emoji20] dobra zobaczymy co wyjdzie [emoji12]
Wonder już cos wiesz?
Bum typowa kobieta, mówią ze po 15 to już przed bedzie dzwonić [emoji12] to tak jak ja z tymi testami, wiem ze za wcześnie a sikam [emoji23]

Wymiatasz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone

Dziewczynki ja rowniez czekam za waszymi wynikami [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Nessi znowu mysle o Tobie [emoji16][emoji16][emoji16]

1485782349-aaaaaa.jpeg

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wymiatasz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone

Mi sie chyba bez ciazy kurczy istota szara albo i cały mózg mi sie skurczył [emoji23]

Agnesis ja miałam brać tak, bo ja zawsze miałam długie cykle i później owu. U mnie normalny cykl trwał 30-31 dni, jak zaczął mi się wydłużać do 38 właśnie miałam brać lutke żeby go skrócić. Chodziło mi o to, żeby nie odstawiać luteiny zbyt wcześnie przed datą miesiączki.

reklama
Agnesis co wyjdzie ciąża wyjdzie [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Do góry