reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania ja juz nic nie czaje,jeden gada zeby sie bzykac czesto zeby zolnierzyki nie byly za stare a inni co innego mowia.....rozwala mnie w ogóle to zeby nie uzywac za duzo plynu intymnego do kuciapki..... [emoji54][emoji54][emoji54]
Jabtam musze sie dobrze umyc, a po takim johnsonie to nie czuje się za świeżo.

Ogolem w tyn cyklu sobie odpuszczam i w nast.raczej tez, bo nie wiem.czy mi sie opyla brac clo przez 2 miechy tylko....zobacze co gin powie.

W kazdym razie testujcie we wtorek, trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte Zachodzcie co sie ino dla NAS zwolni miejsce.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to tak dzisiaj myslalam, ze obejrze ktory tc wychodzi z bety jeżeli bedzie pozytywna , bo z apki wychodzi 5 .
I chyba nie pojade do tego gina 14go co mnie zgarnie 180zł a do tego co na monit jezdzilam za 80zl +zapisze sie jeszcze na nfz jak to robilam z Lena , badania tu a tam ogólnie [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Ja myślę, że jesteś jeszcze 4 tydzień ... :) no 4 z kawałkiem to będzie 5 :)

Ja myślę, że jesteś jeszcze 4 tydzień ... :) no 4 z kawałkiem to będzie 5 :)
No ogolnie niby 4tydzień i 6 dni by wychodziło [emoji38]
Więc jakbym jechała8/9 luty ciekawe czy juz by cos było widać a sprzęt ma dobry [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Mania ja juz nic nie czaje,jeden gada zeby sie bzykac czesto zeby zolnierzyki nie byly za stare a inni co innego mowia.....rozwala mnie w ogóle to zeby nie uzywac za duzo plynu intymnego do kuciapki..... [emoji54][emoji54][emoji54]

Ogolem w tyn cyklu sobie odpuszczam i w nast.raczej tez, bo nie wiem.czy mi sie opyla brac clo przez 2 miechy tylko....zobacze co gin powie.

W kazdym razie testujcie we wtorek, trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte Zachodzcie co sie ino dla NAS zwolni miejsce.

No ja myśle, ze te ich teorie mozna w buty wsadzić sobie [emoji6] jedna zachodzi z jednego numerku w cyklu, druga po 10 numerkach pod rząd.
A dlaczego ma Ci sie nie opłacać brać clo?

My w tym cyklu duzo pilismy tigerow z P [emoji23][emoji23]

...życie cudem jest...

Wiesz co też nie wiem co myśleć
Moja ginka zaleca seks w dni płodne co drugi dzień

Ja wiem jedno, trzeba próbować po prostu, jak ma się udać to się uda, trzeba tylko trafić jak najbliżej owulki [emoji106][emoji106][emoji106]
I my się doczekamy
I do nas zejdą w końcu maluszki z tej tęczy [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No ja myśle, ze te ich teorie mozna w buty wsadzić sobie [emoji6] jedna zachodzi z jednego numerku w cyklu, druga po 10 numerkach pod rząd.
A dlaczego ma Ci sie nie opłacać brać clo?

reklama
Wiesz co też nie wiem co myśleć
Moja ginka zaleca seks w dni płodne co drugi dzień

Ja wiem jedno, trzeba próbować po prostu, jak ma się udać to się uda, trzeba tylko trafić jak najbliżej owulki [emoji106][emoji106][emoji106]
I my się doczekamy
I do nas zejdą w końcu maluszki z tej tęczy [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Ja wierze,ze moj Olus tez juz gdzies jest na chmurce i czeka na odpowiedni moment,zeby do mnie przyjsc. [emoji4]

Do góry