reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Seksilismy sie z moim, przy naszej kochanej pralce[emoji23] jakos chcial mnie obrócić a mi wtedy sie zrobilo doslownie czarno przed oczami i sruuu jeblam na podloge[emoji46] dobrze ze w wanne sie nie uderzylam. Masakra. Nie wiem czemu, teraz tez tak mi duszno, gorąco, ledwo klawiature widzę na oczy[emoji23]
Wątpię ze to z z emocji, bo to dopiero byl poczatek[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Seksilismy sie z moim, przy naszej kochanej pralce[emoji23] jakos chcial mnie obrócić a mi wtedy sie zrobilo doslownie czarno przed oczami i sruuu jeblam na podloge[emoji46] dobrze ze w wanne sie nie uderzylam. Masakra. Nie wiem czemu, teraz tez tak mi duszno, gorąco, ledwo klawiature widzę na oczy[emoji23]

a może Cię prąd popieścił?

Majka nie. Na pewno nie. Teraz mi jeszcze nie dobrze. Kuzwa a taki fajny wieczor mial byc. Moj mowil ze w ciagu sekundy zrobilam sie blada jak ściana[emoji23] zwykle zaslabniecie pewnie

Ajjjj bidulo
Co.twoj luby na to
Wiesz ile razy mi sie.to dzieje [emoji19]
Ktoregos razu jak jebne.to nie wstane...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria ja wlasnie siedze w majtach i koszulce, bo tak mi gorąco było, ze chyba bym padła, a za chwile bedzie mi zimno i bede dresy wciągać i weź to zrozum [emoji41]

nuria ooojej , to znak byś jutro sikla [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

O wlasnie Nuria kiedy sikasz na patyk? [emoji38]

Bum a Ciebie bola cycki czy cos? Masz jakieś inne objawy poza bolącym jajnikiem?

Nuria no podejrzane to zasłabnięcie [emoji57]
Powinnaś się zaopatrzyć w test [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

agnesis nie właśnie [emoji19] tylko jajnik i podbrzusze mnie cmi ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Bum to dobrze, moze bedzie lekko [emoji4] ja z młodym na początku nic nie miałam poza uczuciem ze zaraz @ dostanę [emoji6]

Do góry