reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kup playstation potem może za śmieszne pieniądze kupować najnowsze gry na ****.ru //oczywiście konta z grami ...

Ja mam playa i jestem zadowolona, jak mam czas to z moim tez pykam na nim bo lubie gry typu God of War i takie tam [emoji14]

Dziewczyny test slinowy 3 i 2 dni temu byl pozytywny z kolei sikany ani drgnie, wrecz sie.nie odbarwia....myslicie ze już po czy moze w ogole nie peklo????
Zreszta pecherzyk w 12 dc mial tylko 14. Co sadzicie ??[emoji54]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ness ja z kolei na playa w sklepach kupuje gry uzywane, a wygladaja praktycznie jak nowe i na prawde za smieszna kase.

No u Ciebie są śmieszne , a Tu za nowości nawet używane trzeba płacić ...dlatego kwitnie handel kradzionymi kontami ...mało kogo w PL stać wydać na grę premierową prawie 300 zł...'Jak któraś ma platformę steam, to dać znać :)

Ja mam playa i jestem zadowolona, jak mam czas to z moim tez pykam na nim bo lubie gry typu God of War i takie tam [emoji14]

Dziewczyny test slinowy 3 i 2 dni temu byl pozytywny z kolei sikany ani drgnie, wrecz sie.nie odbarwia....myslicie ze już po czy moze w ogole nie peklo????
Zreszta pecherzyk w 12 dc mial tylko 14. Co sadzicie ??[emoji54]

Jak dla mnie jesteś jeszcze przed owulką 14 mm to mały
Musi podrosnąć
Ja myśle že bedziesz miec owulke miedzy 31.01 a 2.02 [emoji16]

Rób ślinowy test będziesz mieć porównanie

Ja zaszĺam z Alicją w ciąże 31.01 .2011

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No u Ciebie są śmieszne , a Tu za nowości nawet używane trzeba płacić ...dlatego kwitnie handel kradzionymi kontami ...mało kogo w PL stać wydać na grę premierową prawie 300 zł...'Jak któraś ma platformę steam, to dać znać :)
Ja za gry daje roznie, od 5,99 do maks.39,90 euro... kiedys jak.kupiłam God of War to daliśmy 17,99 wiec malo.
Potem sie nie dziwie ze.ludzie na netach robia przekrety [emoji14]

Jak dla mnie jesteś jeszcze przed owulką 14 mm to mały
Musi podrosnąć
Ja myśle že bedziesz miec owulke miedzy 31.01 a 2.02 [emoji16]

Rób ślinowy test będziesz mieć porównanie

Ja zaszĺam z Alicją w ciąże 31.01 .2011

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

No to nic, bede pozniej pluc i sikne. Moze cos sie ruszy.
A jaki musi byc pecherzyk?? Miedzy 18-22 ???

Nie dziekuje,zeby ni zapeszac

Carmen tak na prawdę to może faktycznie była , albo będzie no nigdy nic nie wiadomo ... Chyba , że byś w tygodniu na monit się wybrała jest taka możliwość ?

reklama
No to nic, bede pozniej pluc i sikne. Moze cos sie ruszy.
A jaki musi byc pecherzyk?? Miedzy 18-22 ???

Nie dziekuje,zeby ni zapeszac

Różnie mówią ale najczęście podają że optymalnie przy 20-24 mm

Nie dziękuj, nie [emoji16]

Do góry