reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzien dobry [emoji4]
Wczoraj zaszalałam, po kinie poszłyśmy sie napić i wróciłam o 2 i jeszcze chłopa na wpół śpiącego zgwałciłam [emoji41][emoji23][emoji23]

Bum jajec pęknąć mogło kilka po tym clo i dlatego miałaś ciagle pozytywne testy owu.
Testu mi sie robić nie chce, bo wiem ze nie ma po co. Kiedyś październik to bym dla mnie wymarzony miesiac na urodzenie dziecka. A szczytem spełnienia marzeń byłaby córcia z października. A ze ja mam zawsze pod górkę to jeszcze z rok, dwa, ewentualnie pięć bede sie starać.
Rene nie przemęczaj sie tak [emoji121]️ mi tam ciasto zagniatala chrześnica mojego S. Ja tylko jabłka przysmażyłam, starłam pózniej ciasto i wstawiłam do pieca wiec sie nie narobiłam.
Czytałam wszystko, ale głowa trochę boli i nie pamietam co więcej [emoji12]

reklama
Ale mi się wstać z łóżka nie chce

Tynka- same laski na naszym forum :-)

Nessi- współczuje mdłości jeszcze trochę i sobie pójdą

Ja to raz mam bez senność , a potem śpię jak zabita

Trzeba wstać i śniadanie gromadzie zrobić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agnes Ty chudzielcu. Ja to jak kiedys zajde to chyba nigdy foty nie wstawie , bo jak mi troche urosnie brzuch to bede wygladac tak jak niektore tuz przed porodem [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz, ze ja przed zajściem w ciaze zawsze byłam pulchna. W ciazy przytyłam jeszcze 30kg, wyglądałam strasznie, jak wieloryb, brzuch miałam wielki, ze wszyscy myśleli ze to bliźniaki. A po ciazy w 6 miesięcy wróciłam do wagi sprzed ciazy, a po kolejnych 9msc schudłam do 48kg bez diety. Teraz przytyłam już, ale wciąż wazę mniej niż przed ciaza [emoji6] tyle ze ja grubej kości jestem i nawet jak ważyłam 48kg to nie wyglądałam jak szkielet [emoji12]

Czy ja wiem czy on nie za blady [emoji17]
1485677107-aaaaaa.jpeg
1485677666-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Czy ja wiem czy on nie za blady [emoji17]
1485677107-aaaaaa.jpeg
1485677666-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Już byś chciała żeby zciemniał, jak nawet nie wiesz kiedy owu miałaś !
Zaraz w dupe trzepnę ...

Bum dobrze jest [emoji106] ładnie widac kreskę [emoji4] czekamy na betę [emoji8]

reklama
Do góry