reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hajmal ale piekna krecha!
No gratulacje![emoji7]
Super, dwa pozytywy jednego dnia[emoji5] szalejecie dziewczyny![emoji8]
Agnes teraz Twoja kolej[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A ja z calej tej radosci pokrecilam se wlosy na dzis wieczor,bo jak mowilam ide pochlac [emoji23][emoji23]
I maz zabiera nmie na kolacje na 6 rocznice slubu (chyba wyrzuty mial.) Takze ten teges bum dzis chlam WASZE zdrowko a za reszte kobiecinek toasty beda [emoji106]
1485595430-aaaaaa.jpeg

1485595440-aaaaaa.jpeg

1485595453-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen sliczne masz te wlosy [emoji7][emoji7] i ten skret taki rowniutki.
Ja mam taka szope na codzien i czasem marza mi sie proste wlosy sciete na boba [emoji6]

1485604340-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka hehe dzięki oby było dobrze , mi w tabelce twojej ostatniej @ brakuje [emoji4]
Jak sie masz ? Jak sie czujesz ? Ktory to juz tc?

Hajmal no to super ! [emoji8] w pon beta?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum ostatatnia @ 24.09.
Czuje sie w miare ok choc nie powiem ciaze mam ciezko mdlosci,wymioty wszelkie.mozliwe dolegliwosci choc sa tego plusy bo juz 19 tc a ja 0kg na plus! Ale apetytu wcale nie mam...z dzieckiem ok wychodzi o tydzien starsze wiec nie martwie sie moim nie jedzeniem.No i ma byc podobno dziewczynka![emoji7] Choc nie nastawiam sie jeszcze i czekam na polowkowe:-)

Hajmal gratuluje!!! moja siostra 9.04 poronila a 1.05 juz byla w ciazy.W trzech kroli urodzila zdrowego synka! Lekarz kazal od razu sie starac bo najnowsze badania wlasnie potwoerdzaja ze ciaze po poronieniu rzadziej koncza sie kolejnym niepowodzeniem.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Co tu się dzieje ?

Hajmal super - gratulacje !

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry