reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ten syfiasty jakiś- wyrzuc dziada

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Anula wyjelas mi to z ust bo miałam napisać to samo , wyrzuć dziada [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anula bobo test słupkowy ... Nie kupuj [emoji6]

Mania tak 1 barniu było ok a w drugik cyklu już nie , wiec tez ryzko było no jeszcze ziółka pilam do tego [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Szkoda ze dupka nie mam ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Szkoda ze dupka nie mam ...

...życie cudem jest...
A do rodzinnego idź albo w aptece moze coś wyprosisz [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Carmen a gdzie takie cudo kupilas?
Ja z reguly na walkach kręcę wlosy bo lokowka mi nie trzyma wlosow. Pol godziny i po kreconych włosach. Ale za to po walkach mam baranka na glowie[emoji23][emoji23] czasami jeszcze skrecalam mokre wlosy i spinalam spinka i na cala noc. Ale efekt podobny do walkow

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Na ebayu kupilam
Jak masz malo podatne wlosy to kazde pasemko wlosow.jak na to robisz to spsikujesz przed lakierem, w takim.wypadku dłużej beda trzymaly i lakier przy wilgotnisci czy ruchach tak jakby sie wykrusza i schodzi,wiec dopiero potem efekt będzie piekny i naturalny. Dla mnie zawsze najlepiej na drugi dzien,bo wygladaja jak naturalne krecone ;)

Link do: PIASTRA ARRICCIA CAPELLI ONDULATORE TRIFERRO PROFESSIONALE A 3 ONDE DA 55W | eBay

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Patrzajcie [emoji41]
cf51a7922bdfb46e5e7093f62bbe70de.jpg

Lakier mozna paznokciami skubać [emoji106]

Agnes uuu ale pojechał [emoji58]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dzol ja miałam nadciśnienie ciazowe z Lena zapewne teraz tez tak bedzie a to jest wskazane + u mnie w szpitalu po cc jak było to przy następnej ciąży też robią [emoji6]

Carmen a taki jest dalej :
1485597058-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...
O kufa [emoji54][emoji54] bubel co
I jakby jakas laska kupila pierwszy lepszy test to hy myslala: ahh nie jestem trudno.. szok ze tak wyszedł

reklama
Agnes uuu ale pojechał [emoji58]

Ahahha pojechal po bandzie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry