reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jeszcze mi się Lili na legowisko zlała , kuźwa mać od 1,5 roku mi w domu nie sika i prać je muszę wrr..

reklama
Bum poczuła ze to jej własność to oznaczyła [emoji16]

Carmem widziałam , miałam pisac i nie napisalam [emoji48] ładne , ładne ponoć całe szkiełko ma być w nich jak owu jest [emoji4]

Agnesis ja to do jutra rana w stresie żyć będe [emoji16]

Nie wiem co jej kuzwa teraz za kare nie będzie spać na niczym [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Wiesz ludzilam sie jak przy tym sikanym.

Zreszta bumie mozna.juz gratulowac,bo dwa testy sie nie odbarwiaja tak od siebie.
Takze jak przylece w marcu moze bibe jakas skrecimy ?? Haha

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co wstrzymajmy się z grstulacjami , nie wiem czemu ale nie mam przeczuc....
A njlepsze jest to , ze w tym cyklu snily mi sie 2testy ciążowe pozytywne [emoji50]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Moj sie tak przejął, ze mnie zaraził, ze mi theraflu przyniósł [emoji106] życzyłam mu smacznego [emoji1]

Do góry