reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte a moze inseminacja?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
W Holandii robią inseminacje po przynajmniej 3 cyklach z owulacja albo jakoś tak...wszystka rozchodzi się o tą owulacje cholerna. A
W moim przypadku gdy mam Pcos robienie testów owu strata kasy. Bo cały czas wychodzą pozytywne albo prawie pozytywne bo lh jest wysokie przez cały cykl...dlatego tylko monitoring

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte Kochana jestesmy z Tobą, pamietaj. Kazda z Nas tu walczy, i zobaczysz ze pewnego razu przyjdzie taki moment jak kazda z Nas bedzie sie chwalic pozytywnym testem.
Widocznie my staraczki musimy troszke dłużej poczekac na swoj CUD[emoji7]

Arte kurcze to jaki plan wobec Ciebie ma Twoj lelarz??

No w najbliższym cyklu clo x3 jak to nie zadziała to już tylko zastrzyki będą mi podawać żeby wywołać owulacje.
Taki ma plan lekarka chociaż ona nadal nie wierzy w to że u mnie nic nie działa.... Mam wiele pęcherzyków w jajnikach po 10 ,15 w jednym ale malutkie.

Na następnej wizycie poproszę jeszcze o badanie AMH...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Agnesis mi sie marzą ziemniaki zapiekane [emoji7][emoji7] ale nie chce mi sie robic[emoji23]
Jak sie czujesz?

Czuć sie dobrze czuje, łeb jeszcze cmi, szyjka wysoko, twarda, zamknięta, ale ogólnie jakoś ciasno mam w środku bo nie mogłam palca włożyć [emoji53] plamić plamie, trudno.
A ty co jeszcze podjadałas? [emoji38]
Co na obiad dzis jemy [emoji1][emoji1][emoji1]
Arte oby @ szybko przyszła i duza dawka clo zeby tylko zadziałała [emoji110][emoji110] w końcu cos musi zadziałać [emoji4]

Siadlam na trochę nic mi sie nie chce...

U mnie dziś 32dc , wczoraj mnie jajnik bolal , dzisiaj lekko cmi , owu zapewne nie bo paprotek nie ma a @ wiadomo , ze sie spozni [emoji4] a oczywiście ciąże wykluczam [emoji6]

Ale może w sobotę machne testa [emoji28]

Arte zjedz czekoladę i będzie lepiej [emoji6] nie wygladasz źle , na twoj brzuch to by tylko brzuszki starczyły po co od razu dieta , złe dobrana tez nie jest dobra [emoji6]

Ja na razie z ćwiczeniami stoję , a wczoraj pochlonelam czekoladę [emoji38] ale na wieczór z 50 brzuszkow machne chociażby .

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bun 50 [emoji33] chyba bym w pół pękła [emoji23]
A Arte to chyba ma dietę na PCOS jak dobrze pamietam [emoji6]

reklama
Do góry