reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej ...

agnesis no ona szczeka i się wyrywala , ale ona to taka pipa a ten fcet wcale na to nie reagował.
No zamowilam 2szt. Teraz moj P cały tydzień na drugą zmianę po 1 w domu będzie to nigdy nic nie wiadomo... A strachu sie najadlam bo w listopadzie u nas gwałciciel grasował....

Wonder no nudnej ciąży kochana !

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Ciężarówki powiedzcie mi czy po owulacji jeszcze sie sexiłyście? [emoji38] ale tak dalej od owu np. 7-10 dpo? Bo zastanawiam sie ile prawdy jest w tym ze sex po owu moze przeszkodzić w zagnieżdżeniu.

Ja z kawą w ręce się witam

Moje dzieciaki kaszlą i leci im z nosa , czyżby chciały mieć dlugggie ferie .

Spać nie możecie , a ja jak małe dziecko poszłam spać o 22:00

Bum- ja nie pierdziele co za akcja , jakiś zboczeniec uważaj na siebie ....

Co do gazu , ja nosze od 16 tego roku życia , nawet ostatnio jaj wchodziłam do sądu to panowie na bramce się śmiali , oczywiscie musiałam im oddać na czas pobytu w sądzie

Wonderful- piękna różowa kreska , nudnej ciąży !!!

Majka- kurde , Ty się tak nie denerwuj nie wskazane dla Ciebie

Nessi- rany nie myśl tak negatywnie , może umów się wcześniej do lekarza , bo osiwiejesz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mówię Ci tak się zdenerwowałam że zasnąć nie mogłam, dzidzia zaczęła kopać i tak się wierciłyśmy 2 godziny. Dzisiaj już jest luz ale rygor będzie. Ja jestem cierpliwa do czasu.

Agnesis jak się ma zagnieździć to się zagnieździ. W pierwszą ciążę zaszłam bo słabo zabezpieczaliśmy się tuż po okresie i tuż przed a seksiliśmy się jak króliki cały mc. To były czasy :D w drugą tak samo. Wpadka kontrolowana :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Obiad mam już naszykowany , o 11:30 muszę robić bo P dziś tez do pracy idzie ...
Wiec będę południem odpoczywać hehe [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Obiad mam już naszykowany , o 11:30 muszę robić bo P dziś tez do pracy idzie ...
Wiec będę południem odpoczywać hehe [emoji38]

...życie cudem jest...
Jak u mojej babci obiad na 12.00 :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka no zawsze robię o 14/15 , no ale jak P ma na 13:00 o 12:30 wychodzi to mi się cały tydzień pierdoli... Choć często gęsto my z Leną sobie i tak południem robimy , a że dziś niedziela to zjemy razem [emoji4]

...życie cudem jest...

Majka u mojej babci tez tak [emoji23] ja ledwo śniadanie zjem, a u nich już obiad [emoji6]
A dzis byłam w kościele [emoji106] na 8:30 [emoji33] bo wlasnie była msza za moja druga babcie, zmarła dwa lata temu w dzien babci i moje imieniny [emoji20] pamietam, ze po drodze do pracy kupiłam jej kwiaty i po pracy miałam jechać do szpitala. A w trakcie pracy kuzynka zadzwoniła, ze to już koniec. I najgorsza jest taka myśl, ze sie czegoś nie skończyło, ze sie nie zdążył człowiek pożegnać. Zmarła w pustej sali [emoji53]

reklama
Do góry