reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum to powinnas sie cieszyc ze cyce nie chudna, Twoj pewnie nie narzeka[emoji5][emoji3]
Bo ja jak chudne torazem z cycami ktorych nie mam[emoji23] nosze lekkie push up ale to nic nie daje[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum to powinnas sie cieszyc ze cyce nie chudna, Twoj pewnie nie narzeka[emoji5][emoji3]
Bo ja jak chudne torazem z cycami ktorych nie mam[emoji23] nosze lekkie push up ale to nic nie daje[emoji23]

Miseczkę mam od zawsze C , ja zawsze cyc miałam haha [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Arte jak sie czujesz, przeszly kiepskie dni?[emoji8]

Powiedzmy, ale cały czas dołek nachodzi...

Dziś jak sobie dawkowałam leki do śniadania to tak patrze i liczę jeszcze 2 dni dupka biore i będzie @.
A mój "może nie przyjdzie".... a ja na to że chyba wierzy w garbate aniołki i musiałby stać się cud, żeby coś było....Ja to liczę że przyjdzie szybko i da mi szybko spokój

hahaha ja juz mam prawie małe D :DD zaczynają mi troche wisieć cholera jasna :(
Niech małż masuje nie będą wisieć [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Niech małż masuje nie będą wisieć [emoji38]

...życie cudem jest...

Masuje a te cholery rosną :D w sumie największy wzrost od momentu kiedy własnie zaczęliśmy być razem :D on uwielbia Macać i masować:D

reklama
Moj tez lubi,a ni ma co macac
Jak karmilam to takie pelne mialam i staniki sie fajnie powypelnialy, jak przestalam karmic to doslownie w dwa dni wszystko oklapło [emoji1][emoji1] ni ma nic
Ahahhaa
Niby jak sie ściska cos sie trzyma w dloni,a tak to wiszace. Juz myslalam,ze jakbym kiedys zaszla w druga ciaze to chyba strzele sobie silikonowe [emoji23][emoji23] jak tak dalej pojdzie to ino gnaty mi zostana. Dziwnie to wyglada,bo na gorze chuda a na dole calkiem przy sobie...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry