reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania oo mamy kosmetyczke, i sie nie chwalisz??[emoji5]zdradz jakies triki nam kosmetyczne[emoji5]
Nessi no takie sa uroki ciazy. Moja kolezanka dobiega powoli do 30 tyg ciazy i od poczatku miala problemy. Nie dosc ze ciaza zagrozona, bo byla po poronieniu, to miala dosc często a to grzybice, a to infekcje, a to byla chora. Zawsze bylo cos. Teraz sie boi bo maly sie nie rusza od 2 dni, dzis ma jechac do lekarza zeby sprawdzic.
Dla jednych okres ciazy to pikus, a dla drugich istna męka z tym zamartwianiem sie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czemu trzeba ostrożnie? [emoji16]

Edit: a myślicie ze solarium by je trochę przypieklo? [emoji12]

Z dermacolem ostroznie bo mozna sobie łatwo efekt maski zrobic [emoji23]

Ja sie nie czuje jeszcze kosmetyczka
Jestem na 3 semestrze dopiero i to tylko technika, ale kusi mnie by na studia isc, ale nie wiem czy za stara nie jestem

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No wlasnie dziewczyny potrzebuje baaardzo, ale to baaaardzo dobrze kryjący fluid czy cos, bo mam za tydzień wychodne z kolezankami, a nie pójdę taka zapryszczona [emoji24][emoji24][emoji24]

Mania na studia nigdy nie jest za pozno. Ja mam na roku kolezanke ktora zaczynala ze mna jak miala 35 lat i pol roczne dziecko w domu[emoji5] teraz jestesmy juz na 3 roku[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mania, ja podyplomówkę kończyłam po 30-tce, i powiem Ci, że chętnie poszłabym na jeszcze jedne. Na studiach miałam przedział od tych zaraz po studiach ...do Pani która miała 56 lat ...zdawalność miała oszałamiającą. Zazdrościłyśmy jej ocen ..

Nessi jak sa bardzo czerwone to korektor mi nic nie daje. Kupie ten deracol cover i zastanawiam sie jeszcze nad tym
76ec2eb9b26db62482290219842ec0e1.jpg

Nie drogie to wypróbuje [emoji6]

reklama
To tylko w filmach na testach kreski sa identyczne w rzeczywistosci nigdy tak nie ma gratulacje [emoji5]
Kilka dni po terminie/ tydzień wychodzą bardzo ciemne obydwie, jak z obrazka. Wszystko zależy od owulacji.

Wonderful Gratulacje!!!!! [emoji323] Na kiedy termin? Życzę wyjątkowo nudnej ciąży!

Co do pryszczy to ja przed ciążą raz w miesiącu, raz na dwa mc chodziłam na solarium właśnie ze względu na nie a nieopalenizne [emoji23] jedyne co na prawdę skutkowało.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry