reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny!

Ja dzisiaj dzień atrakcji miałam. Byliśmy w aquaparku. Czułam się jak w tropikach palmy, nawet fale robili jak prawdziwe :-) fajnie było

I płatne raz i siedzisz cały dzień :-) całe rodziny z dzieciakami.
Nawet takie kruszynki 2 miesięczne były :-) masakra jakie one słodkie [emoji7] [emoji7]

Ja też chce takie małe różowe :-) [emoji22] [emoji22]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Anula testem jakoś od 14dc jade, a sluz to mi sie ciągle pojawia raz płodny, raz nivea i tak na przemian [emoji58]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Carmen będziemy się bawić w to coś razem [emoji4]
Odpoczywaj , jak sie źle czujesz [emoji6]
Dopisze , dopisze [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Tak,razem bedziemy sie zabawialy
W kupie razniej [emoji41][emoji41][emoji8][emoji8]
Caly wieczor gapilam sie w ten mikroskop,ze jeszcze bardziej mnie leb rozbolal [emoji1]
Nawet jakiegos dlugiego robala widzialam i myslalam sobie czy to nie czasem resztka jedzenia,ale jak ppdejrzalam na szybke to niczego nie bylo ahahhaaa
Dobry ten mikroskop,wszystko wylapie.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum moj uwielbia taki chleb w jajku plus do tego czosnek granulowany[emoji2]
Carmen ciekawe czy w tym roku uda Nam sie zaciazyc. Oby[emoji2]
Ja ogladam Harrego Pottera, milion razy ogladalam ale nigdy mi sie nie znudzi[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz licze na to ,zeby tu przezyc ahahaha
A tak na faktach to licze na to do konca roku [emoji4][emoji4][emoji4][emoji120][emoji120][emoji120]

Hej dziewczyny!

Ja dzisiaj dzień atrakcji miałam. Byliśmy w aquaparku. Czułam się jak w tropikach palmy, nawet fale robili jak prawdziwe :-) fajnie było

I płatne raz i siedzisz cały dzień :-) całe rodziny z dzieciakami.
Nawet takie kruszynki 2 miesięczne były :-) masakra jakie one słodkie [emoji7] [emoji7]

Ja też chce takie małe różowe :-) [emoji22] [emoji22]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arteeeee predzej czy pozniej zaciazymy i rozpierdoli... my system [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

1484944803-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...

reklama
Carmen tez mam nadzieje ze uda sie nam w tym roku jeszcze[emoji8]
Ja mam w szafie body niemowlęce, raz kupilam bo mi sie spodobaly. I tak leżą.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry