reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ginka nie kazała jechać do szpitala .. jeśli to był jednorazowy wyskok, powiedziała, że usg jeszcze może się przyczynić do krwawienia bo wczoraj tam trochę gmerała
Nessi ja bym dla spokoju ducha i bezpieczeństwa poszĺa na L4
Trzymam nieustannie kciuki [emoji110]

Witajcie

U mnie nic nowego
Paca, praca, praca [emoji52][emoji52]

Poza tym jeszcze 3 dni i odstawiam dupka i piwinna przyjść @

Wonderfull trzymam kciuki za testowanko [emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Ginka nie kazała jechać do szpitala .. jeśli to był jednorazowy wyskok, powiedziała, że usg jeszcze może się przyczynić do krwawienia bo wczoraj tam trochę gmerała

No widzisz, leż, odpoczywaj, bądź spokojna, obserwuj co tam się dzieje, a najlepiej spróbuj zasnąć Kochana. :)

nuria no mi to został po ciąży z małą przytyłam 35kg , startowałam z 60 skończyłąm dzień przed porodem na 95 :o a po ciąży się rozpuściłam i tak 2 lata - teraz idzie w dół już :) jeszcze 8 kg będzię dobrze , choć nie waga startowa , ale już się lepiej czuje :) gorzej z P , bo on stwierdził , że woli mnie taką jak po ciąży :D

Nessi to leż i odpoczyaj jak się znów pojawi to jedź na IP.
i zwolnienie z pracy załatw , co Cię schody nie wykończą.

Ostatnia edycja:
Bum faceci. Oni by ideal chcieli. Ale na siebie to nie popatrza, a nas to krytykują[emoji23] i od razu zauważą dodatkowe kilogramy, ale nowego koloru na wlosach juz nie. I wez tu ich zrozum[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bum faceci. Oni by ideal chcieli. Ale na siebie to nie popatrza, a nas to krytykują[emoji23] i od razu zauważą dodatkowe kilogramy, ale nowego koloru na wlosach juz nie. I wez tu ich zrozum[emoji23]

kuźwa pojebałam :D on mnie woli taką jak po ciąży , stwierdził , że z przed ciąży to mnie nie miał za co łapać :D nie no mój wszystko widzi , nawet jak pofarbuje odrosty :D

Bum[emoji23][emoji23][emoji23] a to juz duzy plus ze akceptuje Cie po ciąży[emoji2]
Niektorzy faceci mysla ze brzuch znika z chwila wyjscia dziecka na swiat[emoji23][emoji23]

Miała któraś z Was atak wyrostka robaczkowego?

Niektorzy faceci mysla ze brzuch znika z cheptuje Cie po ciąży[emoji2]wila wyjscia dziecka na swiat[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
mój bardzo przeżywał po cc jak się super czuje ,nawet obejrzał na yt jak to wyglądało :D

reklama
A to moze u mnie to nie to, bo jeszcze chodzę [emoji23]
Boli mnie, tak kłuje z prawej strony, jakby mnie skurcze łapały [emoji53]

Do góry