reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zaraz będę sączyć[emoji23][emoji483][emoji106]
1484593340-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Anula a jak Ty sie czujesz?

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Ja dobrze dziękuję,w środę/czwartek ściągam szwy ... umowilam dziś wizytę w klinice i czekam na potwierdzenie...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Hej ja w końcu usiadłam po pracy, jakaś padnięta jestem. Nessi jaki fajny brzucho :):):)
Nuria zdrówko :)
Rene leż i trzymaj się, najważniejsze ze jesteś pod opieką.

Dziewczyny jestem . Byłam na ostrym dyżurze i szkoda czasu bylo. Nie dość ze żadnego usg bo rtg wykluczony to więcej papierologii jak pisania. Pobadal poklepal zalecił okłady. Skierowanie tylko do szpitala w razie co wystawił. Ale ... Właśnie... w środę niestety czeka mnie kordocentoza. Nie bede pisać na czym to polega bo każda zajrzy A ja tylko płacze na samą mysl... Jak każdy inwazyjny zabieg niesie ryzyko porodu przedwczesnego. Ale niestety musimy godz zrobić bo ponoć coś U nas z genami wyszło nie tak i dziecku grozi maloplytkowosc. Stąd też były wylewy do mózgu U mojego synka wtedy. Nie dość ze przybita jestem do łóżka bo bez pomocy męża nie wstane to jeszcze info o tym. Na szczęście zabieg będzie wykonywał najlepszy specjalista w Polsce dr Roszkowski. Jednym słowem jestem w dupie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene myślami jestem z Toba, musi być dobrze [emoji110]

Rene- będzie dobrze , musi być zaciskam &&& dla was

Agnesis , Nessi- to bez senność czy już się gdzieś zbieracie ?

Ja zbieram się do szkoły i przedszkola , a potem endokrynolog i diabetolog

Siedzę z zieloną herbatką o miłego dnia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry