No trzeba czekać aż młoda spać pójdzie [emoji6]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No trzeba czekać aż młoda spać pójdzie [emoji6]
Wiesz co no to jest tylko moje przypuszczenie i w sumie lepiej jakby się nie sprawdziło. Ten lekarz taki jest a musi być coś nie tak. Przecież byłam już dwa razy w ciąży i nie miałam czegoś takiego. Inne ciężarne też normalnie chodzą. Przerażające jest też że to dopiero 20tc a będzie pewnie tylko gorzej. Odliczam dni do wizyty u specjalisty.Hejka:-)
Wonderful też życzę miłego dnia:-) ja tak samo miałam w weekend sporo wyjazdów i dzięki temu szybko minął.
Nuria mnie wczoraj głowa bolała i po lekkiej kawce przeszło:-) ja się teraz Inką karmelową delektuję
Nessi ja mam tętno cały czas ok. 100. Ostatnio 98 miałam. W ciąży zawsze wzrasta. Ciśnienie mam ok. 115/70. Już żyje twoją środową wizytą wiesz:-) nie mogę doczekać się jak wstaniesz zdjęcie fasoli.
Rene jak się czujesz? Byłaś na IP? Kuźwa no jak się coś dzieje to zawsze parami. Najpierw te wyniki a teraz upadek. Mam nadzieję, że już powoli dochodzisz do siebie. Taka zbita kość niestety jest bardzo bolesna.
Majka czemu ten twój gin tak olał rozejscie spojenia? Skonsultuj to z kimś innym może. Mnie tylko biodra w nocy bolą od spania albo nie jednym albo drugim boku.