reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria no zaraz to P spać idzie a młoda szalec będzie haha [emoji38][emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Witajcie, ja śniadanko, kawa i do pracy. Weekend miałam zajęty wszystkim nawet nie było kiedy napisać. Miłego dnia życzę. :)

Hejka:-)

Wonderful też życzę miłego dnia:-) ja tak samo miałam w weekend sporo wyjazdów i dzięki temu szybko minął.

Nuria mnie wczoraj głowa bolała i po lekkiej kawce przeszło:-) ja się teraz Inką karmelową delektuję

Nessi ja mam tętno cały czas ok. 100. Ostatnio 98 miałam. W ciąży zawsze wzrasta. Ciśnienie mam ok. 115/70. Już żyje twoją środową wizytą wiesz:-) nie mogę doczekać się jak wstaniesz zdjęcie fasoli.

Rene jak się czujesz? Byłaś na IP? Kuźwa no jak się coś dzieje to zawsze parami. Najpierw te wyniki a teraz upadek. Mam nadzieję, że już powoli dochodzisz do siebie. Taka zbita kość niestety jest bardzo bolesna.

Majka czemu ten twój gin tak olał rozejscie spojenia? Skonsultuj to z kimś innym może. Mnie tylko biodra w nocy bolą od spania albo nie jednym albo drugim boku.

Witam się już z zimną kawą :-), spać nie mogę już od 4 rano , Adaś kopie jak szalony .

Niedziela mi zleciała szybko , obiad a potem WOŚP - potem wrzucę fotę Nadii

Wanderful- miłego tobie tez :)

Tynka- ja piłam inkę na początku ciąży , a teraz tylko zwykła rozpuszczalna , do inki wracam przy karmieniu cycem

Nessi- do wizyty już tuż tuż , staraj się nie stresować :)

Rene- jak tam boli dalej ?

Bum- słodziak twój kotek :-)

nuria- może dziś będziesz mieć lepszy nastrój ;)

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

f8863992b5fb9fc5c89d8be1f85ddf6a.jpg

Nadia to ta z przodu po środku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Wonderful też życzę miłego dnia:-) ja tak samo miałam w weekend sporo wyjazdów i dzięki temu szybko minął.

Nuria mnie wczoraj głowa bolała i po lekkiej kawce przeszło:-) ja się teraz Inką karmelową delektuję

Nessi ja mam tętno cały czas ok. 100. Ostatnio 98 miałam. W ciąży zawsze wzrasta. Ciśnienie mam ok. 115/70. Już żyje twoją środową wizytą wiesz:-) nie mogę doczekać się jak wstaniesz zdjęcie fasoli.

Rene jak się czujesz? Byłaś na IP? Kuźwa no jak się coś dzieje to zawsze parami. Najpierw te wyniki a teraz upadek. Mam nadzieję, że już powoli dochodzisz do siebie. Taka zbita kość niestety jest bardzo bolesna.

Majka czemu ten twój gin tak olał rozejscie spojenia? Skonsultuj to z kimś innym może. Mnie tylko biodra w nocy bolą od spania albo nie jednym albo drugim boku.
Wiesz co no to jest tylko moje przypuszczenie i w sumie lepiej jakby się nie sprawdziło. Ten lekarz taki jest a musi być coś nie tak. Przecież byłam już dwa razy w ciąży i nie miałam czegoś takiego. Inne ciężarne też normalnie chodzą. Przerażające jest też że to dopiero 20tc a będzie pewnie tylko gorzej. Odliczam dni do wizyty u specjalisty.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej witam się z herbatą [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Do góry