reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dżoł trzymam kciuki! Daj znać. W tym samym lab robiłaś?

Nuria już się nie maluje:-)

Rene ja jeszcze nie miałam okazji z brzuszka skorzystać he he ale w lab na badaniach z 6 osób mnie przepuściło w kolejce! W szoku bylam. Co do głowy to mnie boli dość często i to tak, że bez apapu nie przejdzie.

Rene, Tynka tak myslalam, ale wolalam sie upewnić[emoji5]
Mnie glowa od rana napiernicza.
Wlasnie jem kanapkę ze świeżego pieczywa, swojskim smalcem z kielbachą i czosnkiem[emoji23] mniam[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dalej głowa boli, pije kolejna kawę, bo śpię na stojąco i nie kontaktuje ze światem [emoji53]
Ja mam podobni dość długie rzęsy ale białe [emoji38] wiec jak nie pomaluje to jakbym ich nie miała [emoji6]

nuria ja jak mam większe brki a nie chece juz uzupełniać to maluje [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Dzol [emoji110] cały czas mam nadzieje.

Bum zrobilam tą maseczke, i nie wiem czy skora po zmyciu ma byc taka czerwona? Bo u mnie przez dobre pol godz byla czerwona twarz, nie cala tylko miejscami

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz na nic nie licze. Moze jedynie spasc nizej, a w tym tempie to chyba juz bedzie 0,1. Mam tylko nadzieje ze obędzie sie bez zabiegu chociaz jak nie krwawie.... to marne szanse.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry