Artemida90
Fanka BB :)
Dżoł mnie też pachwina po prawej stronie bolała bo z prawej miałam owu. To jeszcze nic nie znaczy . Kochana jak masz możliwość to się zwolnij i powtórz badanie bo tu jest ewidentnie coś nie tak. Ja rozumiem spadek ale nie 1400! To jest bankowo pomyłka.
Arte cieszę się bardzo:-) motywacja jest wielka więc i na efekty pewnie długo czekać nie będziemy. A w miarę ta dieta? Ja jak sama sobie coś robiłam to masakra....ledwo mogłam tydzień czy dwa wytrzymać.
Bum to super cena. Aż jutro na miasto moje pojadę o takie rzęsy popytać. Przed porodem sobie strzele a co. U mnie jest problem taki, że ja musze ciągle w okularach chodzić bo taka ślepa jestem i nie mogę za długich mieć bo mi się o szkła zawadzają:-( a ja bym chciała właśnie takie z efektem ŁAŁ
Jeszcze nie wiem, jutro idę analizować skład ciała na takim urzadzeniu, potem analiza itd jeszcze będzie moje wyniki krwi analizować które już mam - więc tak konkretnie potem da mi jadłospis, także dowiem się jutro.
Ja juz też byłam na jednej diecie ale czułam, że do mnie nie pasuje. To była zwykła dieta odchudzająca a nie dla PCOS i wiele potraw się kłóciło z zaleceniami