reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Cześć dziewczyny!!
Dzwonili do mnie z endo :D jutro o 11:30 mam wizytę - pewnie wskoczyłam w jakąś lukę :D
Musiałam przesunąć wizytę u gina ale u mnie i tak się nic nie dzieje [emoji14]

Anulaa - Kciuki cały czas &&&&
Dżoł - kciuki za bete &&&&
No to super [emoji106]
Trzymam kciuki za owocną wizytę [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Witam się tez z kawą , dzieci trzeba odwieźć

Anula- proszę jakie sexy nogi , tylko zeby mogłli się skupić

Bum- mam takiego smaka na wino ale jeszcze pare miesięcy ;)

Carmen- no jak nowe łóżko to w każdym rogu trzeba się bzyknać, te szczepienia można robić w rożnym wieku , ja moich zaszczepiłam

nuria- tak od 2017 pneumokoki wchodzą w szczepienia obowiązkowe , wiec refundowane przez państwo

Dżoł - &&& za betę

Miłego dnia

Majka - a mój w tej ciąży uciekł na ziemie spij na materacu :-)

Wonderful- cały dzień w pracy niech szybko Ci minie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

908e3b77392e4a2631e7bb8574bf9b23.jpg

A u mnie dziś tak , jak myślicie chyba iść z dziećmi na sanki :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aschle no wlasnie moja jak byla mala to zawsze na wszystko szczepilam,bo we wloszech decyduje rodzic.
Mialam do wyboru zawsze k£uc jedna nozke z podstawowymi.szczepieniami lub dwie nogi z tymi wlasnie na meningo i pneumococco.
Ja zawsze jej wszystko robilam,jutro pojde do osrodka i wypytam i ja.chyba tez sie zaszczepie,bo ile razy wlaze do przedszkola i za darmo przez 5 minut nalapie sie chorob :/

Anuszka ściskam łapki. Bedzie.dobrze,przepchaja co maja i szybciutko zajdziesz [emoji8][emoji8]

A to moje wyrko nowe

1484126549-aaaaaa.jpeg

1484126565-aaaaaa.jpeg

yo94rvfo12g8yraw.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry