reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja dzis mam takiego wkurwa, ze zaraz kogoś zabije. Nie mogę wytrzymać sama ze sobą. Odezwę sie jak mi przejdzie [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Agnesis, może jak to wyrzucisz z soebie, będzie Ci lepiej
Pamiętaj, że jak coś, to jesteśmy tu [emoji4]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Hej kochane
Anusia brak mi słów po prostu. Nic mądrego nie napisze bo się nie da po prostu...jest mi bardzo przykro.

Rene łącze się z tobą w bólu. Kuźwa od wczoraj mam taki katar i ból gardła, że wysiadam. Od 2 do 5 rano spać nie mogłam przez ten nos:-/

Mania faktycznie kreska ciemniejsza! Ciekawe czy będzie tak samo ciemna jak kontrolna. Mnie na dziadostwie z allegro ( tych niebieskich) tylko raz wyszedł prawdziwy pozytyw. Tylko nie wiem czy twoje nie są bardziej czułe.

Bum owu jak się patrzy! Szkoda tylko, że musisz tak przez to dziąsło cierpieć.

Agnesis a coś ty taka wnerwiona? Proponuję paczkę chipsów i tabliczkę czekolady:-) na mnie działa he he

Carmen myślę, że musiało ci jakieś naczynko strzelić. U nas kiedyś była dziewczyna po numerku z pękniętym naczynkiem i musieli jej krew toczyć! Pochwa jest bardzo ukrwiona i dlatego.

Tęczowa śliczny brzuszek! U mnie już prawdziwy bęben he he. Mnie przeczucia nie myliły:-) i ja do tej pory nie bardzo mogę jeść mięso

Mania żebym wyrzuciła to z siebie to bym musiała wypieprzyc wszystkich z domu i to z takim hukiem, ze całe osiedle by mnie słyszało!
Tynka czekolada już dzis nie działa. Najpierw wszystkich zabije, a pózniej wychleje całe wino [emoji35]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Mania żebym wyrzuciła to z siebie to bym musiała wypieprzyc wszystkich z domu i to z takim hukiem, ze całe osiedle by mnie słyszało!
Tynka czekolada już dzis nie działa. Najpierw wszystkich zabije, a pózniej wychleje całe wino [emoji35]

Powiedz, gdzie i kogo pierzemy a będę !

Teczowa sliczny brzuszek [emoji7]

Rene o matulu i szlag trafil moja diete z checia bym zjadla takie nalesniczki

Agnesis? ups...co jest? mow co i jak zaraz bedziemy tam z Nessi i lejemy kogo trzeba

I u mnie chyba zaczyna sie uaktywniac przedokresowy wkurw. Panicz sobie leży w najlepsze i skoki ogląda a ja muszę sprzątać. Nawet sie nie przesunie[emoji37]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

I u mnie chyba zaczyna sie uaktywniac przedokresowy wkurw. Panicz sobie leży w najlepsze i skoki ogląda a ja muszę sprzątać. Nawet sie nie przesunie[emoji37]

To mu poprzeszkadzaj Kochana troche :)
U mnie już po owu jest, ma nadzieje, ze się wpasowałam. Nic teraz pozostaje tylko czekać.
Tęczowa jaki ładniutki brzusio. :)
Agnesis idź może na spacerek albo może poćwicz coś i się wyżyj. :)

Wonderful nawet jakbym z gołą dupą wyskoczyła to by nie zauważył[emoji46]
Dobrze ze jutro jedzie sobie do mamusi to w koncu odetchnę od niego[emoji23]

reklama
Wonderful nawet jakbym z gołą dupą wyskoczyła to by nie zauważył[emoji46]
Dobrze ze jutro jedzie sobie do mamusi to w koncu odetchnę od niego[emoji23]

Wyłącz korki
emoji23.png
, chociaż wiem, ze faceci i sport to koniec, nie ma ich możesz mówić to i tak nie reagują. :D

Do góry