reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux fajnie dzieciaczki się będą bawić razem u nas jest to samo z moją chrzesniaczka :D

Tynka mojemu tez pokazalam te zdj twojego testu i on mi tak samo , ze jak on widzi to musi juz cos byc na rzeczy , więc na prawdę ta kreska była widoczna...
Ale testy to testy moja siostra robiła ich mnóstwo i też wychodziły raz ,ze tak raz ze nie ..

reklama
Jestem w ciazy!!!!!! ja pier.dole!!! nie wierze!! sa piekne dwie krechy!!

Lux gratuluje ciąży.
Mam nadzieje że pamiętasz o czym rozmawiałyśmy na Staraczkach i dziecko zmieni Twoje priorytety...
Mam również nadzieje że dasz temu dziecku przynajmniej przez rok tyle miłości żeby mogło czerpać z niej do końca życia i jeden dzień dłużej.
Praca poczeka... To żadna wartość w tym gównianym świecie.

Kochane jesteście że wierzycie:-* ja dopóki nie mam okresu to też tak po cichutku liczę że może jednak. Nie mam innego wyjścia. Czekam na wyniki bety

Tynka teraz za Ciebie mocno zaciskam kciuki zeby betka byla piekna :tak:

Lusia a dziekuje u mnie juz w porzadku.Wyzdrowialysmy juz ze starsza Corka,Vivi na szczescie to choleratwo ominelo.Teraz troche ospala po szczepieniu byla.Zaczelysmy 3 miesiac.W czerwcu sie przeprowadzm i to chyba tyle z nowosci

Lux gratuluje ciąży.
Mam nadzieje że pamiętasz o czym rozmawiałyśmy na Staraczkach i dziecko zmieni Twoje priorytety...
Mam również nadzieje że dasz temu dziecku przynajmniej przez rok tyle miłości żeby mogło czerpać z niej do końca życia i jeden dzień dłużej.
Praca poczeka... To żadna wartość w tym gównianym świecie.
dzieki, oj poczeka praca poczeka, dziecko wazniejsze!!! ale sie ciesze

Tynka teraz za Ciebie mocno zaciskam kciuki zeby betka byla piekna :tak:

Lusia a dziekuje u mnie juz w porzadku.Wyzdrowialysmy juz ze starsza Corka,Vivi na szczescie to choleratwo ominelo.Teraz troche ospala po szczepieniu byla.Zaczelysmy 3 miesiac.W czerwcu sie przeprowadzm i to chyba tyle z nowosci
To super a co z mezem?

reklama
wiec tak, moja mama w szoku, prawie sie poryczla, tacie powiem jak go zobacze, Tomek dochodzi do siebie, bratowa kwiczala ze szczescia, tesciowa zareagowala normalnie,przyjaciolka sie cieszy i to na tyle, nikomu wiecej nie mowie, poki nie zaczne rosnac

Do góry