reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi chciałabym wierzyć ze to To, ale wątpię[emoji23]
Bum oo to szacun, ja bym dawno sie do niego dorwala[emoji23]
Ale mi duszno. Moj jeszcze tak sie dupskiem wypiął, prawie z łóżka spadłam[emoji23] a jak chrapie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To nie dobrze :( Ja się tak męczyłam ale z 6-tką ...w szkole podstawowej dentysta -fachowiec (lata 90ąte) otworzył mi zdrowy ząb. Mając lat 20 pare zaczął mnie boleć jak diabli, spuchłam i poleciałam do dentysty. Babka go otworzyła a tam dziad zostawił mi w zdrowym - nie zatrutym zębie tamponik taki z waty. Próbowała zęba wyrwać, ale dosłownie kruszył się jak zamoczony wyschnięty cukier. Zęba mi połamała do samych dziąseł zostawiając mnie z otwartą raną, ogromnym stanem zapalnym i z pieńkiem w dziąśle. Skierowała mnie tylko na ostry dyżur stomatologiczny do Warszawy. Taki był ostry ten dyżur, że musiałam czekać całą noc, potem pojechać pardziesiąt kilometrów zapłakana z bolącą gębą i stać w kolejce przed godz. 6 rano do zapisu. O 10:00 dostałam się do chirurga, który ręce załamywał ...żeby wyjąć pozostałości miałam przecinane całe dziąsło, 5 szwów i do dzisiaj zamiast równego dziąsła po zębie mam taki krater jak po wybuchu, że nawet implanta nie mogę sobie tam założyć.

Bum moze jutro na wieczór bedzie trochę lżej jak antybiotyk bakterie przegoni to i stan zapalny bedzie mniejszy. Biedna teraz jesteś. Ja bym chyba już w psychiatryku wyladowała, bo z bólu bym głowa w ścianę waliła [emoji20]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Nessi o ja pieprze ale miałaś przeżycie[emoji37] masakra. Mi by została trauma na całe życie do dentystów.

Mimo wszystko wolę leczyć niż męczyć się z zębami.
Ale traumę miałam, nie da się ukryć, że wiele mnie kosztowało zrobienie pierwszego kroku ..
Teraz 2 x w roku jeżdżę na kontrolę, mała dziurka = mały ból. I nie potrzeba znieczulenia.

O Matko widze ze o sadystach gadacie.Ja mam taki uraz ze na sama mysl mi slabo a juz jak wchodze i czuje ten szomatologiczny zapach to serio robi mi sie ciemno przed oczami.

Bum mega wspolczuje bolu....biedna.Oby jak najszybciej przeszlo

Nessi no tak tak. Wiadomo ze lepiej pojsc za wczasu niz pozniej cierpieć.
Aschlee nikt tak nie śmierdzi jak dentysta[emoji23][emoji23][emoji23]

Aż szkoda słów na dentystów ...
Ale zapewniam Was, że nic bardziej nie boli jak zapalenie okostnej ... to jest dosłownie ból nie do opisania.
Kiedyś też byłam z drugą 6-tką to trafiłam na idiotę, który ściągnął ze mnie 800 zł za leczenie kanałowe twierdząc, że mam dużo wąskich kanalików. A po roku się okazało, że go nawet nie zatruł :D
Teraz bym mu nogi z dupy powyrywała ...

reklama
agnesis w nocy to jakbym umials to bym chodziła po ścianach, ale jak na razie to ttlk po kuchni krąże ...

Nessi jaki Suchodół?
Mam bardzo dużą kieszonke i co tylko zjem - tylko jogurt lub zupa to mi tam od razu wpada i zaczyna bolec, powiedziała dzisiaj dentystka , ze po antybiotyku będzie lepiej , wiec muszę czekać [emoji48]

Nessi no ja mam wszystkie zeby w porządku tylko głupie osemki wychodzą bo kij to komu...

Asch oby ! Fajnie , ze wybralas nasz wątek [emoji4]

Nessi to ty zapewne po ścianach gonilas [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Do góry