reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kluski śląskie tez lubie [emoji1]
Lubie wszytkie takie rzeczy, kopytka, pyzy, kluski, pierogi.... wsio bym pochłonęła [emoji15]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Rene eee to Maz przeprasza konkretnie [emoji41]

Agnes jadę:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum- po pierwszych prenatalnych miała być dziewczynka , ale siusiak jej urósł ;-) , jest Adasiem

A ja nigdzie nie wychodzę , tak naprawdę to się obudziłam z drzemki i muszę o drugim daniu pomyśleć :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załatwił mnie ekspresowo oczywiście bez fotela a usg następnym razem będzie (obiecał zdjęcie ale przykro). Nie wiem co mi odbiło chyba trochę się zawiodłam i lawina poszła. Do końca dnia będę ryczeć. Już mąż się mnie pytał czy mogę zostać sama w domu... A tak się cieszyłam że w tej ciąży nie mam takich stanów. Nic to trzeba jakoś przetrwać i nie użalać się. W środku mózgu wiem że przesadzam hehe

No szlak mnie trafi [emoji53] położyłam dywanik na korytarzu żeby zostawiać tam mokre buty, a moj chłop taki radosny z pracy wrócił, ze cały dom przeszedł w butach, nawet w kuchni nasyfil. Jeżu gdzie on ma mózg. Ale już mi sie nie chce odzywać. Poczekam az czysta skarpetka wejdzie w to błotko [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Jestem po nacięcie znow , wyczyścila znow +antybiotyk dostalam augumentin pierwszy raz ...
Czekam na lapka bo cos instaluje [emoji14]
Troszkę boli ząb, ale najgorsza noc, znow przede mną..

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Jestem po nacięcie znow , wyczyścila znow +antybiotyk dostalam augumentin pierwszy raz ...
Czekam na lapka bo cos instaluje [emoji14]
Troszkę boli ząb, ale najgorsza noc, znow przede mną..

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Super idzie do przodu leczenie, będzie dobrze :) W końcu się lapkiem nacieszysz co :)

No szlak mnie trafi [emoji53] położyłam dywanik na korytarzu żeby zostawiać tam mokre buty, a moj chłop taki radosny z pracy wrócił, ze cały dom przeszedł w butach, nawet w kuchni nasyfil. Jeżu gdzie on ma mózg. Ale już mi sie nie chce odzywać. Poczekam az czysta skarpetka wejdzie w to błotko [emoji38]

Skad ja to znam[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Melduje się po powrocie z przedszkola [emoji16][emoji23]

Test owulacyjny dziś też negatywny, według moich obliczeń, owulka może być w niedziele a nawet poniedziałak, więc jeszcze czas
Nie wiem cxemu ale aż mi się ręce po tym tescie trzęsą [emoji58][emoji33][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Do góry