Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie czuję wydęcia, ale mam chcicę na colę ...tylko zębów na nią szkoda.Ness konkret [emoji41] ja [emoji519] zjadlam i czuje ze mnie wydelo[emoji21]
Rene jak u lekarza ?
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Ja tam mam rewolucję we flakach i na co mi było te jabłko [emoji55]... zamocz Dzioba a co tam [emoji12] ...Ja nie czuję wydęcia, ale mam chcicę na colę ...tylko zębów na nią szkoda.
Ja kilka dni przed @ nisko .... teraz mam wysoko i nie sięgam tzn kilka dni temu bo już nie grzebiem[emoji41]Nessi dziękuję[emoji5] spróbuję[emoji5] i zobaczymy co z tego wyjdzie[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też bardzo wysoko ... sprawdziłam jak wsadzałam nystatyne na grzybkaJa kilka dni przed @ nisko .... teraz mam wysoko i nie sięgam tzn kilka dni temu bo już nie grzebiem[emoji41]
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
A grzybki już zamarynowane [emoji23]?U mnie też bardzo wysoko ... sprawdziłam jak wsadzałam nystatyne na grzybka [emoji14]
A jakiego miksa robiłaś, że rewolty masz ?
Też Twoje ulubione słodycze to śledzie w oleju ?
Osluchowo czysto ,gardło czerwone. No katar i kaszel nasilił się ale to wiadomo. Chrypke ma i ot tyleNess konkret [emoji41] ja [emoji519] zjadlam i czuje ze mnie wydelo[emoji21]
Rene jak u lekarza ?
To dobrze aczkolwiek ja urupalam sobie ze ty Gina byłaś [emoji23] bo że z młodą sytuacja opanowana to wcześniej doczytałam [emoji8]Osluchowo czysto ,gardło czerwone. No katar i kaszel nasilił się ale to wiadomo. Chrypke ma i ot tyle
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom