reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka , Lux kciukasy za jutro , oby się w końcu udało [emoji8]

anula a u ciebie co tam ???
Jakaś imprezka była[emoji14]
Dobranoc dziewczyny [emoji285]
Chociaż ja to zapewne znów koło 2 pójdę ...
u mnie Koteczku leci jakoś :) licznik podskoczyl hehe i w prezencie @ przyszła ,jedyny plus taki ze z taryfa ulgowa i bezbolesna -aż dziwnie :) .... imprezka w sumie wczoraj ,kolacja w restauracji ,namówili mnie na kaczkę w sosie jarzebinowym - armagedon blee ...miecho i słodki sos to totalnie nie moje klimaty ... sałata byla dobra hehe potem w domku kameralnie :) ...dziś tez na spokojnie .... i weekend dobiegł końca :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anulka: urodziny miałaś? I ja to przegapiłam? No niee...spóźnione wszystkiego najlepszego kochana!

BOU12_28M.jpg

Załączniki

• BOU12_28M.jpg
    BOU12_28M.jpg
    99,1 KB · Wyświetleń: 307
anula no co za ******* !
Kurczę a tak ładnie się zapowiadało , no ...
To podaj termin następnej , chociaż pusto w tabelce nie będzie :) a cykl starań zostawić tak czy zresetować i dac jedyneczke ? :)
Kaczki nie lubię :D ale w ogóle mięsa w połączeniu z czymś słodkim jak np udka w miodzie bleee nie moje gusta , to mamy tak samo[emoji14]No weekend i po weekendzie , choc ja to go nawet nie odczuwam :/
Jeszcze raz spełnienia marzeń i oby ten cykl był nasz ! :*
A wiek w tabelce ok czy dźwignac o jedną liczbę[emoji14]

Bum ty mi tam nic nie dźwigaj ha ha nie szalej :) .... swoją drogą to nie liczyłam kiedy następna ale coś pewnie w granicach hmm 14.05 wpisz jak chcesz a co mi tam ..... zamówiłam dziś m ten prewentil i sobie inofem i poszło 245 zł :) ..... idę spać bo juz mi się chce..

Kciuki za badania,betki,wizytki ....tesciki :)....bzykanki i przytulanki .... kolorowych

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

U mnie negatyw. Ale ja jestem głupia że uwierzyłam w ten cud. Przecież mnie się takie rzeczy nie przytrafiają. Nigdy mnie tak test nie oszukał jeszcze. Nawet na betę nie będę jechać bo szkoda moich nerwów:no2: niech teraz okres szybko przyjdzie bo mam dość tych objawów. Rano temp.36,9 więc raczej dziś się nie zjawi jeszcze. Może jutro.

Lux za ciebie kciuki trzymam cały czas.

Najbardziej szkoda mi męża. Ja sobie jakoś poradzę.

reklama
31 dc rozpoczety, po pracy kupuje test, zarty sie skonczyly

Tynka jak to negatyw?!!!! czyli, ze co, ze tamten mial przebarwienia?nieee no bez jaj, tak byc ie moze!!! moze test byl innej firmy co? nie trac nadziei! ja w siebie tez nie wierze, ale co tam, testa zrobic musze, po pracy sie okaze...

Do góry